Știri
Îmi place

Primul avion al operatorului român FlyValan a ajuns la Maastricht pentru a fi vopsit

10 octombrie 2017
9718 Vizualizări
1 Comentarii
citire în 2 minute
Primul avion al operatorului român FlyValan a ajuns la Maastricht pentru a fi vopsit

În urmă cu câteva săptămâni aflam despre un nou operator aerian din România, FlyValan. Tot atunci v-am anunțat despre planurile acestei noi companii aeriene de a opera zboruri de pe aeroportul Genova din Italia către mai multe destinații din Europa.

Astăzi, potrivit Skyliner Aviation, aflăm noi detalii despre FlyValan. Primul avion al companiei, un ATR72, a zburat luni, 9 Octombrie, la Maastricht, Olanda, pentru a fi vopsit în livery-ul operatorului aerian.

Avionul, înmatriculat acum 2-DCBT, are 10 ani și aparține companiei de leasing Elix Aviation Capital, iar luna Aprilie a anului 2007 și până în Iunie 2017 a aparținut flotei companiei aeriene TACV Cabo Verde Airlines din Capul Verde, Africa.

ATR-ul 72 FlyValan va fi înmatriculat în România și va avea o capacitate de transport de 68 de pasageri. Alte avioane vor fi aduse în flota companiei în perioada următoare.

Citește și  Rută nouă: București - Salonic cu Astra Airlines din 23 Decembrie (Update)

Primele zboruri FlyValan vor decola din Genova către Barcelona, Bruxelles și alte destinații europene din luna Noiembrie 2017 – mai multe detalii în acest articol.

Fotografia de mai jos a fost făcută ieri de Emiel Pijpers când aeronava FlyValan a ajuns la Maastricht, Olanda. În câteva zile vom avea și primele fotografii cu avionul FlyValan în propriul livery.

Foto: Emiel Pijpers

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

727 postări
50 comentarii

Un comentariu 1

  1. Pingback: Primul avion al operatorului român flyValan a fost vopsit și înmatriculat (FOTO) – BoardingPass.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *