Urmărește-ne

Aegean Airlines deschide 18 rute noi în 2018 și până la finalul anului curent va decide cu ce avioane își vor reînnoi flota

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Aegean Airlines deschide 18 rute noi în 2018 și până la finalul anului curent va decide cu ce avioane își vor reînnoi flota

Știri

Aegean Airlines deschide 18 rute noi în 2018 și până la finalul anului curent va decide cu ce avioane își vor reînnoi flota

Aegean Airlines, companie aeriană membră a Star Alliance, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că va deschide 18 rute noi în 2018 și până la finalul anului curent va lua o decizie în ceea ce privește o comandă de aeronave noi Airbus sau Boeing cu care le vor înlocui pe cele vechi.

Operatorul grec, a cărui flotă numără în acest moment 46 de Airbusuri A320 dintr-un total de 60 de aeronave, ia în calcul achizițonarea unor aeronave Airbus A320neo sau Boeinguri 737 MAX pentru a-și reînnoi flota, după ce majoritatea aeronavelor închiriate pe care le are în flotă vor fi retrase din serviciul comercial în perioada 2019 – 2023.

De asemenea, datorită cererii crescute, Aegean Airlines va își va mări flota cu încă 3 aeronave noi anul viitor.

Planurile companiei aeriene pentru 2018 includ lansarea a 18 rute noi către 11 destinații și creșterea capacității de transport de la 16.6 milioane de locuri la 17.3 milioane, întărindu-și astfel poziția de pe piața din Europa și cooperarea cu comunitățile locale. Anul viitor, Aegean va opera zboruri către 153 de destinații din 44 de țări.

Citește și  Lufthansa a crescut capacitatea de transport pe ruta Frankfurt - Cluj Napoca

În sezonul de vară 2018, Aegean Airlines va lansa 11 rute noi cu plecare din Atena (Torino, Palermo, Bologna, Lamezia Terme, Malaga, Basel, Zagreb, Zadar, Vilnius, Cluj Napoca și Skopje) și alte 7 rute noi cu plecare de pe aeroporturile regionale din Grecia (Corfu – Moscova, Santorini – Tel Aviv, Mykonos – Tel Aviv, Mykonos – Beirut, Rhodos – Lyon, Rhodos – Beirut și Heraklion – Beirut).

Așa cum am anunțat și în urmă cu câteva săptămâni, pe lângă zborurile către București, Aegean Airlines va zbura din capitala greciei către Cluj Napoca – mai multe detalii aici.

RECENZIE ZBOR BUCUREȘTI – ATENA CU AIRBUS A320 AEGEAN AIRLINES ÎN BUSINESS CLASS.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus