Urmărește-ne

Probleme la Otopeni din cauza furtunii; câteva avioane au fost redirecționate către aeroporturi din Bulgaria sau Constanța (Actualizat)

 1. BoardingPass.ro
 2. Știri
 3. Probleme la Otopeni din cauza furtunii; câteva avioane au fost redirecționate către aeroporturi din Bulgaria sau Constanța (Actualizat)

Știri

Probleme la Otopeni din cauza furtunii; câteva avioane au fost redirecționate către aeroporturi din Bulgaria sau Constanța (Actualizat)

ACTUALIZARE, 04 Septembrie, 00:25: Toate aeronavele care au fost redirecționate către alte aeroporturi, zborurile Air France, Israir, Blue Air și Ryanair, se întorc sau deja au ajuns la București. În acest moment activitatea aeroportuară se desfășoară normal.

___________________
ACTUALIZARE, 03 Septembrie, 23:40: Din cauza furtunii din această seară, aeroportul Henri Coandă este pe locul 2 în lume în ceea ce privește întârzierile, potrivit siteului FlightRadar24.com, însă avioanele aterizează în acest moment fără probleme, pe pista 26L. De asemenea, mai jos regăsiți o fotografie făcută la Constanța în urmă cu câteva minute.

Delay map – FlightRadar24


___________________
ACTUALIZARE, 03 Septembrie, 23:10: Airbusul A319 Austrian Airlines nu a reușit să aterizeze și a făcut go-around. De asemenea, zborul Blue Air 0B106 Paris Beauvais – București este redirecționat către Constanța.

Go-around Airbus A319 Austrian Airlines


___________________
ACTUALIZARE, 03 Septembrie, 23:00: Avioanele au început să aterizeze din nou la București, primul a fost un ATR42 TAROM, urmat de un A321 Wizz, B737 TAROM, Airbus A319 Austrian și B737 Ryanair.
___________________
Din cauza furtunii care s-a abătut în această seară peste zona Bucureștiului, mai multe avioane care trebuiau să aterizeze pe aeroportul din Otopeni au fost nevoite să stea zeci de minute în holding pattern, iar mai apoi au ales să aterizeze pe aeroporturi din Bulgaria sau Constanța.

Potrivit FlightRadar24.com, zborul Air France AF1088 Paris – București va ateriza la Sofia, după ce avionul a stat zeci de minute în holding pattern în partea de vest a aeroportului din Otopeni, iar zborul Israir 6H701 Tel-Aviv – București s-a întors la Varna, din cauza vremii.

Avioane redirecționate către alte aeroporturi

Mai multe zboruri Blue Air și Ryanair au aterizat sau urmează să aterizeze la Constanța, în timp ce alte zboruri ale companiei naționale TAROM, Austrian Airlines, Wizzair și Ryanair încă se află în așteptare în zona aeroportului Henri Coandă.

Avioane în holding pattern la Otopeni

3 comentarii

3 comentarii

 1. Alin

  4 septembrie 2017 la 07:22

  Serifule, cateva avioane AU fost redirectionate. Da-o dracu, te faci de ras!

  • Gabriel Bobon

   4 septembrie 2017 la 07:26

   Au fost redirecționate două în Bulgaria și alte patru la Constanța

 2. Simona

  4 septembrie 2017 la 08:30

  Se refera la acord

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus