Robert Ludera: LOT este în discuții și cu alte aeroporturi din România

Foto: FrogFootTV

În prezent LOT Polish Airlines leagă București și Cluj Napoca de Varșovia și sezonal Cracovia de București, iar din luna septembrie operatorul va zbura și pe ruta Budapesta – București.

Odată cu lansarea zborurilor spre capitala Ungariei, numărul total de zboruri zilnice operate de LOT spre România va fi de 7 pe zi însă e posibil ca numărul acestora să crească.

Advertisements

Potrivit unui oficial al companiei, LOT este în discuții avansate cu aeroporturi din România pentru deschiderea unor rute noi dinspre hubul acestora din capitala Poloniei.

Robert Ludera, Director Rețea și Alianțe la LOT, a declarat într-un interviu acordat publicației poloneze Rynek Lotniczy că datorită potențialului și a creșterii pieței operatorul intenționează să opereze zboruri din Varșovia și către alte aeroporturi din țara noastră.

Ludera nu a numit aeroporturile românești care sunt în radarul LOT însă Timișoara și Iași ar putea fi potențiale destinații servite de polonezi, asta dacă ne uităm la aeroporturile românești cu cel mai mare număr anual de pasageri neservite în prezent de LOT.

Cu toate acestea, este posibil ca numărul anual de pasageri să nu aibă o pondere prea mare în calculele companiei poloneze așadar nu ar fi exclus ca aceștia să anunțe zboruri către alte aeroporturi din țară decât Timișoara sau Iași.

Advertisements
Total
1
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share