Știri
Îmi place

ROMATSA are în plan achiziționarea de noi sisteme radar

4 februarie 2016
4282 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 1 minute
ROMATSA are în plan achiziționarea de noi sisteme radar

ROMATSA alocă, din surse proprii, 2,3 milioane euro, fără TVA, pentru achiziţia de sisteme radar şi servicii de instalare de echipament meteorologic, conform unui anunţ de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Contractul va fi încheiat pentru o perioadă de 12 luni de la data atribuirii. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 3 martie 2016, ora 10,30. Potrivit anunţului, cuantumul garanţiei de participare este de 23.000 de euro.

Ofertanţii trebuie să facă dovada că au înregistrat o cifră de afaceri medie globală în ultimii trei ani (2014, 2013, 2012) de cel puţin 4,5 milioane euro (sau echivalent), fără TVA.

Administraţia Română a Serviciilor de Trafic Aerian – ROMATSA se află sub autoritatea Ministerului Transporturilor, are statut de regie autonomă autofinanţată de importanţă naţională, deţine monopolul natural al serviciilor de trafic aerian şi nu primeşte de la bugetul statului sume pentru realizarea obiectului de activitate sau pentru realizarea programului de investiţii şi dezvoltare.

Citește și  Un avion aparținând companiei Blue Air a ieşit de pe pistă în momentul aterizării, pe aeroportul din Cluj

AGERPRES

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

BoardingPass

355 postări
0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *