SkyTeam / Călătorii promoționale către mai mult de 1.000 de destinații în jurul lumii

Alianța aeriană SkyTeam reduce cu 10% tarifele biletelor de avion pentru călătoriile în jurul lumii în anul 2016, cumpărate până la 31 martie pe zboruri la clasa economic.

Tariful promoțional pentru călătorie este disponibil pentru biletele la clasa economic, pentru călătorii de până la 26.000 de mile (aproximativ 46.843 km), cumpărate până la data de 31 martie 2016. Biletele trebuie să fie cumpărate cu cel puțin șapte zile în avans, iar călătoria trebuie să înceapă înainte de 30 iunie 2016 și trebuie să se încheie în maxim șase luni, informează SkyTeam într-un comunicat remis Calea Europeană.

Tichetul SkyTeam Go Round the World poate fi rezervat online la adresa www.skyteam.com, prin intermediul centrelor de rezervare ale liniilor aeriene SkyTeam sau prin intermediul agenților de călătorie locali.

Condiții pentru tariful promoțional:

  • Rezervarea trebuie efectuată înainte de 31 martie 2016 utilizând zborurile oricăreia dintre cele 20 de linii aeriene membre SkyTeam.
  • Călătoria trebuie să înceapă între 6 februarie – 30 iunie 2016.
  • Perioada maximă de ședere este de șase luni, iar cea minimp este de zece zile.
  • Sunt permise minim trei și maxim cinci escale.
  • Întreaga călătorie nu trebuie să depașească 26.000 de mile (aproximativ 46.843 km).

De la noduri aeriene de vârf peste tot în lume, membrii SkyTeam asigură călătorii sigure și confortabile către mai mult de 1.050 de destinații. SkyTeam primește 612 milioane de clienți anual în mai mult de 16.320 de zboruri zilnice către 1.057 de destinații din 177 de țări.

skyteam.com

Abonează-te la BoardingPass Plus
Abonamentul BoardingPass Plus îți oferă acum acces la versiunea fără reclame a site-ului nostru și acces la articolele care conțin informații obținute în exclusivitate de BoardingPass.

Deții deja un abonament BoardingPass Plus?

⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 200 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.

Total
0
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articolul anterior

ROMATSA are în plan achiziționarea de noi sisteme radar

Articolul următor

Aeroclubul României oferă cursuri gratuite de zbor tinerilor din Deva

Articole similare

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Total
0
Share