Rute aeriene
Îmi place

Rută nouă: Austrian Airlines zboară acum din Viena către Gothenburg, Suedia

3 iunie 2017
5180 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 2 minute
Rută nouă: Austrian Airlines zboară acum din Viena către Gothenburg, Suedia

Începând din 2 Iunie, Austrian Airlines, companie aeriană membră Star Alliance, operează zboruri directe din Viena către al doilea cel mai mare oraș al Suediei, Gothenburg.

Zborurile vor fi efectuate cu o frecvență de trei ori pe săptămână cu aeronave Embraer ERJ195 și odată cu introducerea lor, Austrian Airlines oferă 30 de zboruri săptămânale către Suedia, 27 dintre ele având ca destinație capitala Stockholm.

Ruta Viena – Gothenburg a mai fost servită de operatorul austriac până în 2012, însă a fost suspendată din cauza reducerii flotei după ce au luat decizia de a scoate din serviciul comercial Boeingurile 737.

Durata zborurilor este de aproximativ două ore și vor fi operate în fiecare zi de luni, miercuri și vineri, conform programului de mai jos:
OS 323: Viena (VIE) 09:50 – 11:50 Gothenburg (GOT);
OS 324: Gothenburg (GOT) 12:30 – 14:30 Viena (VIE).

Citește și  Lufthansa și Austrian Airlines vor oferi acces la internet prin WiFi pe zboruri scurt-curier; serviciul este în teste

Programul zborurilor Austrian către Gothenburg este foarte convenabil și pentru pasagerii care zboară din București către această destinație, timpul de conexiune în aeroportul din capaitala Austriei fiind de numai o oră, iar durata totală a unui zbor București – Viena – Gothenburg si retur este 4 ore și 50 de minute la dus și cu 25 de minute mai puțin la retur.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

733 postări
51 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *