Urmărește-ne

Cyprus Airways a efectuat în 1 Iunie primul său zbor comercial

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Cyprus Airways a efectuat în 1 Iunie primul său zbor comercial

Știri

Cyprus Airways a efectuat în 1 Iunie primul său zbor comercial

Noul Cyprus Airways a efectuat în 1 Iunie primul său zbor comercial. Prima destinație servită a fost orașul Sankt Petersburg din Rusia.

George Mavrocostas, Directorul de Operațiuni al Cyprus Airways, a declarat: “Ziua de astăzi marchează un pas important făcut de aviația locală și a întregii țări. Suntem extrem de fericiți că Cyprus Airways zboară și vrem să le mulțumim călătorilor pentru tot sprijinul pe care ni l-au acordat. Vom face tot posibilul să oferim pasagerilor zboruri plăcute și relaxante.

În acest moment, Cyprus Airways are în vânzare bilete cu plecare de la baza sa din Larnaca, către patru destinații, urmând să mai anunțe încă una, din Grecia (Rhodos și Heraklion), Israel (Tel-Aviv) și Rusia (Sankt Petersburg).

Operatorul cipriot a fost ‘reinviat’ de compania Charlie Airlines deținută de S7 Group și un grup de investitori din Cipru după ce în vară anului trecut a castigat dreptul de a folosi brandul Cyprus Airways pentru o perioadă de 10 ani. În acest moment operatorul are un singur avion, un Airbus A319, iar în prima fază vor opera către cinci destinații, urmând ca din primăvară anului viitor să-și extindă operațiunile. Noi rute vor fi anunțate în toamna acestui an.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus