Rută nouă: București – Londra Heathrow cu Blue Air din 1 decembrie 2020

Blue Air anunță zboruri directe între București Otopeni și Londra Heathrow, fiind singurul operator ultra low-cost care zboară (nr. din România) pe Aeroportul Londra Heathrow. Prețurile biletelor pornesc de la 29.99 euro/ segment, taxe incluse.

Începând cu 1 decembrie 2020, zborurile Blue Air operate pe ruta București – Londra vor avea ca aeroport de destinație Londra Heathrow.

Advertisements

Blue Air va transfera pe Heathrow zborurile operate anterior pe aeroportul Londra Luton, oferind 5 zboruri pe săptămâna în sezonul de iarnă și introducând 11 zboruri pe săptămâna în sezonul de vară al anului viitor.

Începând cu 1 decembrie, Blue Air va opera zborurile de pe ruta București Otopeni (OTP) – Londra Heathrow (LHR) conform următorului orar:
• sezonul de iarnă 20/21 – 5 zboruri/ săptămână;
• sezonul de vară 2021 – 11 zboruri / săptămână.

Suntem foarte încântați să anunțăm zborurile directe Blue Air între București și Londra Heathrow, cel mai mare aeroport din Regatul Unit și unul dintre cele mai importante aeroporturi din Europa și din lume, atât din punct de vedere al numărului de pasageri cât și din punct de vedere al rețelei de conexiuni oferite. Lansarea acestei rute stabilește o nouă etapă esențială în strategia de dezvoltare a rețelei Blue Air și confirmă angajamentul nostru de a oferi pasagerilor noștri cele mai bune servicii de transport aerian ultra low-cost și de a le pune la dispoziție opțiuni de călătorie suplimentare la un preț accesibil.

Heathrow nu este doar alegerea preferată și cea mai convenabilă pentru călătorii londonezi, ci reprezintă și unul dintre cele mai importante hub-uri intercontinentale ale Europei. Blue Air intenționează să se asocieze cu mai mulți transportatori care operează pe Heathrow, pentru a îmbogăți opțiunile de conectivitate pentru clienții români din întreaga lume.” spune Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air.

Citește și  Țiriac Air își mărește flota cu un avion Cessna 208B Grand Caravan EX
Advertisements
Total
25
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
25
Share