Rută nouă: București – Perugia cu Ryanair din aprilie 2022

Foto: BoardingPass

Compania low-cost irlandeză va lansa o rută nouă spre București OTP din aprilie 2022.

Ryanair va zbura de două ori pe săptămână din 1 aprilie 2022 pe ruta București – Perugia (Italia).

Datele din sistemul de rezervări indică faptul că zborurile vor fi operate în fiecare zi de luni și vineri, iar biletele pentru aceste zboruri sunt deja disponibile pentru rezervare.

Orarul zborurilor:
FR952: București (OTP) 18:55 – 19:55 Perugia (PEG);
FR953: Perugia (PEG) 20:30 – 23:30 București (OTP).

În prezent Ryanair mai vinde bilete pentru zboruri din București OTP spre Amman, Berlin, Birmingham, Bologna, Bristol, Bruxelles Charleroi, Chania, Corfu, Dublin, Edinburgh, Genova, Londra Stansted, Madrid, Malta, Manchester, Marsilia, Milano Bergamo, Milano Malpensa, Napoli, Palermo, Palma de Mallorca, Pafos, Pescara, Pisa, Roma Ciampino, Sofia, Tel Aviv, Salonic, Timișoara, Treviso, Viena și Zadar.

Nicio altă companie aeriană nu mai zboară din capitala României spre Perugia.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
9
distribuiri
un comentariu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
9
Share