Rută nouă: București – Timișoara cu AirConnect

ATR 72-600 AirConnect (YR-ACA) / Foto: Marin Gheorghe

AirConnect operează zboruri comerciale regulate între aeroportul din București și aeroportul din Timișoara în vara și toamna anului 2023.

Compania aeriană AirConnect zboară regulat între București și aeroportul „Traian Vuia” din Timișoara până la finele lunii octombrie 2023.

Aceasta a început să zboare pe această rută în 21 iunie 2023, însă, inițial, zborurile erau programate să fie operate doar până la jumătatea lunii iulie.

Acum, AirConnect a prelungit perioada și zborurile dintre București și Timișoara vor fi operate până la finalul lunii octombrie 2023.

Conform datelor din sistemul de rezervări, zborurile din București spre aeroportul bănățean sunt operate o dată pe săptămână, în fiecare zi de miercuri.

Între aeroportul din Timișoara și aeroportul din București, AirConnect operează două zboruri pe săptămână, în fiecare zi de joi și duminică.

Orarul zborurilor:
KS1145: București (BBU) 20:00 – 21:25 Timișoara (TSR) / miercuri;
KS1146: Timișoara (TSR) 17:20 – 18:35 București (BBU) / joi;
KS1146: Timișoara (TSR) 15:20 – 16:35 București (BBU) / duminică.

Biletele de avion pentru zborurile companiei aeriene AirConnect dintre aeroportul „Aurel Vlaicu” (Băneasa) din București și aeroportul din Timișoara sunt disponibile pentru rezervare pe site-ul companiei aeriene.

Frecvența atipică a zborurilor AirConnect dintre București și Timișoara e datorată faptului că aceasta trebuie să mute din București avionul la Timișoara pentru a opera zborurile spre și dinspre Constanța.

Zborurile au o durată de aproximativ o oră și 15 minute și sunt operate cu ATR 72-600 din flota AirConnect, care are capacitate de transport de 68 de locuri.

Între București și Timișoara mai zboară regulat TAROM (17 zboruri pe săptămână) și HiSky (11 zboruri pe săptămână), însă acestea aterizează și decolează de pe aeroportul „Henri Coandă” (Otopeni) din București.

Din data de 24 iulie 2023, AirConnect operează toate zborurile sale spre și dinspre București de pe aeroportul „Aurel Vlaicu” (Băneasa), detalii aici.

Abonează-te la BoardingPass Plus
Abonamentul BoardingPass Plus îți oferă acum acces la versiunea fără reclame a site-ului nostru și acces la articolele care conțin informații obținute în exclusivitate de BoardingPass.

Deții deja un abonament BoardingPass Plus?

⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 200 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.

Total
0
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articolul anterior

HiSky: zboruri din Chișinău spre Istanbul și Dusseldorf din septembrie 2023

Articolul următor

Universal Air: București – Haifa (Israel) din septembrie 2023

Articole similare

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Total
0
Share