HiSky: zboruri din Chișinău spre Istanbul și Dusseldorf din septembrie 2023

Foto: BoardingPass

HiSky va opera din septembrie 2023 zboruri comerciale regulate între Chișinău și aeroporturile din Istanbul (Turcia) și Dusseldorf (Germania).

Compania aeriană HiSky va zbura regulat începând cu data de 26 septembrie 2023 din capitala Republicii Moldova spre aeroportul din Istanbul (Turcia).

De asemenea, tot în aceeași dată HiSky va opera și zborul inaugural pe ruta dintre aeroportul din Chișinău și aeroportul din Dusseldorf (Germania).

Cele două rute noi vor fi operate, fiecare, de compania moldovenească de două ori pe săptămână cu un mix de avioane de tip Airbus A319 și A320.

Zborurile dintre Chișinău și Istanbul vor fi operate marțea și duminica, iar cele dintre capitala Republicii Moldova și Dusseldorf vor fi operate în fiecare marți și vineri.

Orarul zborurilor Chișinău – Dusseldorf – Chișinău:
H7421: Chișinău (KIV) 07:00 – 08:30 Dusseldorf (DUS);
H7422: Dusseldorf (DUS) 09:30 – 12:30 Chișinău (KIV).

Orarul zborurilor Chișinău – Istanbul – Chișinău:
H7421: Chișinău (KIV) 08:30 – 10:00 Istanbul (IST);
H7422: Istanbul (IST) 11:00 – 12:20 Chișinău (KIV).

Biletele de avion pentru zborurile regulate de pe cele două rute noi din rețeaua HiSky sunt disponibile pentru rezervare pe site-ul companiei aeriene.

În prezent, între capitala Republicii Moldova și aeroportul din Istanbul (Turcia) mai zboară regulat companiile aeriene FLYONE (Moldova) și Turkish Airlines.

Pe această rută a mai zburat până în martie 2023 și Air Moldova, iar HiSky a mai zburat de câteva ori la Istanbul din Iași, după izbucnirea războiului din Ucraina.

Între aeroportul din capitala Republicii Moldova și Dusseldorf (Germania) operează acum zboruri regulate doar compania aeriană FLYONE Moldova.

Din Chișinău, HiSky mai zboară regulat către Dublin (Irlanda), Frankfurt (Germania), Paris (Franța), Bergamo, Veneția, Bologna, Roma (Italia), Tel Aviv (Israel) și Londra (Marea Britanie).

Abonează-te la BoardingPass Plus
Abonamentul BoardingPass Plus îți oferă acum acces la versiunea fără reclame a site-ului nostru și acces la articolele care conțin informații obținute în exclusivitate de BoardingPass.

Deții deja un abonament BoardingPass Plus?

⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 200 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.

Total
0
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articolul anterior

Rută nouă: București – Chișinău cu HiSky din septembrie 2023

Articolul următor

Rută nouă: București – Timișoara cu AirConnect

Articole similare

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Total
0
Share