Urmărește-ne

Rută nouă: București – Washington DC de două ori pe săptămână începând din luna iunie (1 Aprilie)

  1. BoardingPass.ro
  2. Rute aeriene
  3. Rută nouă: București – Washington DC de două ori pe săptămână începând din luna iunie (1 Aprilie)
Foto: Richard George

Rute aeriene

Rută nouă: București – Washington DC de două ori pe săptămână începând din luna iunie (1 Aprilie)

ARTICOL SCRIS CU OCAZIA ZILEI PĂCĂLELILOR, 1 APRILIE 2018!

Compania aeriană o companie americană va anunța zboruri regulate pe ruta Washington DC (IAD) – București (BBU). Aceștia vor zbura de două ori pe săptămână cu Boeinguri 767 între cele două capitale.

Compania aeriană în cauză operează deja de câteva luni zboruri două zboruri pe săptămână pe această rută, însă acestea sunt rezervate în totalitate de Forțele Aeriene Americane (USAF). Din cauza faptului că factorul de încărcare a acestor zboruri a scăzut dramatic în ultima perioadă, la solicitarea președinților Klaus Iohannis și Donald Trump, aceștia au decis să pună în vânzare începând de în perioada următoare bilete în clasa Economy pe zborurile pe care le efectuează către și dinspre România. Primul zbor comercial va fi operat în 1 Aprilie 2018.

În fiecare zi de marți și vineri un Boeing 767 aterizează la Băneasa. După o scurtă pauză de realimentare aeronava își continuă zborul către Kabul, Afganistan, însă la retur către Washington DC face din nou un stop tehnic în capitala noastră. Returul către Washington DC va fi operat în dimineața zilelor de miercuri și sâmbătă.

Potrivit informațiilor oferite de operator, pentru moment vor fi puse în vânzare numai biletele pe zborul București – Washington DC și retur, iar pentru București – Kabul se așteaptă aprobarea guvernelor român, afgan și american.

Citește și  Pasagerii cu documente Covid-19 lipsă au adus companiilor aeriene peste 1,3 mii de amenzi în UK

Durata zborurilor va fi de aproximativ 9 ore și jumătate. Avioanele cu care aceștia operează această rută sunt echipate cu sistem de divertisment, accesul va fi gratuit, și în prețul biletelor vor fi incluse o masă caldă, băuturi și bagaj de cală.

Datorită faptului că operatorul nu plătește taxele de aeroport, zborul fiind clasificat ca zbor militar, prețul unui bilet dus-întors va începe de la 300EUR. Biletele vor fi disponibile pentru rezervare din a doua jumătate a săptămânii viitoare.

Flota companiei numără 13 avioane, 3 Boeinguri 767-200ER, 6 Boeinguri 767-300ER și 3 Boeinguri 777-200ER. Acestea au o vârstă medie de 18 ani.

Cu această ocazie vă reamintim că tot din luna iunie a acestui an compania Air Canada Rouge va efectua zboruri regulate pe rutele Montreal – București și retur și Toronto – București și retur. Canadienii vor zbura la București de patru ori pe săptămână, două zboruri pe fiecare rută, cu avioane Boeing 767, însă aceștia vor ateriza la Otopeni.

ARTICOL SCRIS CU OCAZIA ZILEI PĂCĂLELILOR, 1 APRILIE 2018!

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus