Rută nouă: Cluj Napoca – Dubai cu flyDubai din 20 martie 2021

Foto: Mark Piacentini

Compania flyDubai va zbura din luna martie a acestui an pe ruta Cluj Napoca – Dubai DXB.

Zborurile dintre cele două orașe vor fi operate de compania flyDubai cu o frecvență de două ori pe săptămână, în zilele de miercuri și sâmbătă.

Orarul zborurilor:
FZ1219: Dubai (DXB) 10:15 – 14:50 Cluj Napoca (CLJ);
FZ1220: Cluj Napoca (CLH) 15:50 – 22:00 Dubai (DXB).

Odată cu lansarea acestei rute pasagerii Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj vor avea astfel posibilitatea de a călători spre diverse destinații din întreaga lume (Africa, Europa, Asia Centrală, Statele Arabe din Golf, Orientul Mijlociu, sub-continentul Indian, Asia de Sud-Est) prin intermediul zborurilor de conexiune oferite de flyDubai și Emirates.

Biletele pentru ruta Cluj Napoca – Dubai vor fi disponibile pentru rezervare din data de 25 februarie 2021, potrivit reprezentanților companiei.

flyDubai mai operează o singură rută spre România, cea din Dubai DXB spre București OTP.​

În trecut ruta Cluj Napoca – Dubai DWC a fost operată de Wizz Air însă compania low-cost a mutat aceste zboruri pe aeroportul din Abu Dhabi.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
44
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
44
Share