Rute aeriene
Îmi place

Rută nouă: Frankfurt – Tromso cu Lufthansa

26 noiembrie 2016
7363 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 2 minute
Rută nouă: Frankfurt – Tromso cu Lufthansa

Tromso, un orășel celebru din Nordul Norvegiei, bine-cunoscut pentru peisajele de iarnă de poveste se află începând de astăzi pe lista destinațiilor servite de Lufthansa.

În această dimineață, un Airbus A319 al operatorului german a decolat pentru prima dată către această destinație, Tromso fiind astfel cel mai nordic oraș unde Lufthansa a zburat vreodată.

Serviciul comercial către Tromso va fi operat cu aeronave Airbus A319 în programul de iarnă, până pe 25 Martie 2017, o singură dată pe săptămână, în zilele de sâmbătă. Durata zborului este de 3 ore și 25 de minute și acesta este unul dintre cele mai lungi zboruri europene ale operatorului german.

tromso

Tromso devine a treia destinație de vacanță din Scandinavia care se alătură portofoliului Lufthansa, alături de Kittila și Ivalo din Finlanda. Tromso se află la numai 350km Sud față de Cercul Polar și a devenit o destinație de vacanță populară datorită peisajelor de iarnă extraordinare, care includ și posibilitatea de a vedea celebra Aurora Borealis.

Citește și  București - Zagreb cu Croatia Airlines în sezonul de vară

Programul zborurilor pe ruta Frankfurt – Tromso este următorul:
LH870: Frankfurt (FRA) 09:35 – 13:00 Tromso (TOS)
LH871: Tromso (TOS) 14:00 – 17:25 Frankfurt (FRA)

În cazul în care vreți să ajungeți în Tromso din București, veți avea un overlay de 45 de minute la Frankfurt, la plecare, iar la întoarcere va fi nevoie să așteptați aproximativ 3 ore și jumătate, însă în acest timp puteți să admirați avioane speciale, cum ar fi uriașul Airbus A380 și Boeing 747.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

675 postări
46 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *