Rute aeriene
1

Rută nouă: Iași – Bruxelles (Charleroi) cu Wizzair din 8 Iulie

8 februarie 2018
4245 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 3 minute
Rută nouă: Iași – Bruxelles (Charleroi) cu Wizzair din 8 Iulie

Operatorul low-cost anunță o nouă rută cu plecare din Iași. Wizzair va zbura de aici către aeroportul din Charleroi, lângă Bruxelles din 8 Iulie.

Zborurile către Charleroi vor fi operate cu o frecvență de două zboruri pe săptămână în zilele de joi și duminică. Orarul de operare este cel de mai jos:
W63661: Iași (IAS) 06:55 – 08:50 Charleroi (CRL);
W63662: Charleroi (CRL) 09:20 – 13:05 Iași (IAS).

Sorina Ratz, Communications Manager la Wizz Air declară: ”Ne bucurăm să anunţăm astăzi, pentru pasagerii din regiunea Moldovei, deschiderea unei noi rute așteptate spre Bruxelles, Belgia. Anul acesta extindem rețeaua noastră din Iași cu șapte noi rute, ceea ce subliniază angajamentul de a aduce și mai multe oportunități accesibile de călătorie pentru pasageri. Echipajul nostru prietenos abia așteaptă să îi întîmpine la bord pe pasageri pe oricare dintre cele 15 rute disponibile acum de pe Aeroportul Internațional din Iași”.

Citește și  LOT Polish Airlines își va mări flota pentru a fi mai competitivi

Biletele pentru această rută sunt deja disponibile pe siteul Wizzair și încep de la 99RON/segment. Durata zborurilor va fi de aproximativ 3 ore.

Wizz Air și-a început operațiunile de la Aeroportul Internațional Iași în 2013, iar de atunci a investit constant în rețeaua în permanentă dezvoltare, căutând întotdeauna să ofere clienților săi mai multe oportunități de călătorie la prețuri reduse. Cea de-a doua aeronavă alocată bazei din Iaşi va sosi în iulie şi va asigura operarea zborurilor pe şapte rute noi din Iaşi spre Eindhoven (Olanda), Dortmund (Germania), Salonic (Grecia), Billund (Danemarca), Malmo (Suedia), Paris Beauvais (Franța) şi Charleroi (Belgia). În 2018, compania oferă în total mai mult de 578.000 de locuri la vânzare, pe 15 rute, spre 11 țări, ceea ce înseamnă o creștere cu 55% a capacității totale de la Iași de la an la an. Odată cu extinderea operațiunilor pe acest aeroport, WIZZ va avea un echipaj local format din 70 de angajați direcți, iar noi sesiuni de recrutare vor avea loc pe 3 martie, la Iași.

Citește și  Airbus ar putea construi un hibrid cu 19 locuri pentru piața aviației generale

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

732 postări
51 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *