Urmărește-ne

RUTĂ NOUĂ: LATAM va opera zboruri directe între Lima și Barcelona

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. RUTĂ NOUĂ: LATAM va opera zboruri directe între Lima și Barcelona

Știri

RUTĂ NOUĂ: LATAM va opera zboruri directe între Lima și Barcelona

RUTĂ NOUĂ: LATAM va opera zboruri directe între Lima (LIM) și Barcelona (BCN) începând cu luna decembrie

Grupul sud-american LATAM deja operează zboruri directe între Lima și capitala Spaniei, Madrid, și estimează că în jur de 8% din pasagerii acestei rute călătoresc dinspre sau către Barcelona.

Ruta va fi operată cu o frecvență de 3 zboruri pe săptămână, iar zborul inaugural va avea loc în 15 decembrie, iar modelul de aeronava alocată acestei rute este Boeing 767, configurat cu 216 locuri în Economy și 16 în Premium Business.

Zborurile vor pleca de la Lima la 19:50 în fiecare zi de luni, joi și sâmbătă, și va ateriza la Barcelona ziua următoare la ora 15:25. Zborul de returul către Lima va decola la ora 23:55 în zilele de marți, vineri și duminică, și va ateriza în capitala Peruană în dimineața următoarei zile la ora 07:45.

Durata zborului LA2430 Lima – Barcelona va fi de 12 ore și 40 de minute, în timp ce zborul de retur LA2431, Barcelona – Lima, va avea o durată de 13 ore și 50 de minute.

În acest moment, LATAM oferă 4 zboruri non-stop pe săptămână din Sao Paulo către Barcelona și zboruri non-stop zilnice de la Lima, Sao Paulo, Santiago și Guayaquil către Madrid. Grupul sud-american operează de asemenea zboruri non-stop din America Latină către Londra, Paris, Frankfurt și Milano.

Citește și  Un Airbus A320 Star East Airline a avut probleme tehnice la Kabul

Roberto Alvo, Senior Vice President of International and Alliances, LATAM Airlines Group afirma despre noua rută că “țelul este ca LATAM Airlines să devină principala companie aeriană a pasagerilor care vor să călătorească către, dinspre și în America Latină, din această cauză se continuă dezvoltarea conexiunilor atât în Europa cât și în rețeaua internațională.

Această nouă rută directă dintre Lima și Barcelona va oferi pasagerilor din ambele părți ale Oceanului Atlantic călătorii mai scurte și acces către mai multe destinații.

Acum servim 6 mari orașe Europene, oferind astfel conexiuni către peste 110 destinații din America Latină.

LATAM Airlines este membră a alianței Oneworld, iar zilele trecute vă aduceam la cunoștință faptul că operatorul Qatar Airways a achiziționat 10% din acțiunile LATAM Airlines Group, ne așteptăm să vedem și alte rute noi.

În cazul în care va surâde această destinație, vă reamintim că la Barcelona puteți ajunge cu TAROM sau cu unul dintre operatorii low-cost Wizz Air, Blue Air sau Vueling, toate opțiunile oferind zboruri directe din București.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus