Urmărește-ne

Rute noi: Baia Mare – Torino și Baia Mare – Londra cu Blue Air

  1. BoardingPass.ro
  2. Rute aeriene
  3. Rute noi: Baia Mare – Torino și Baia Mare – Londra cu Blue Air

Rute aeriene

Rute noi: Baia Mare – Torino și Baia Mare – Londra cu Blue Air

Compania Blue Air va opera din iarna acestui an primele zboruri internaționale, către Marea Britanie și Italia, de pe aeroportul din Baia Mare.

Președintele Consiliului Județean Maramureș a anunțat într-o postare pe Facebook că Blue Air va zbura de la Baia Mare spre Torino și Londra Luton încă din iarna acestui an.

Avem, astfel, certitudinea că cel mai mare vis al maramureșenilor se va împlini după demararea zborurilor internaționale către Torino – Italia și Luton – Marea Britanie, începând chiar din iarna anului 2020”, afirmat președintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea.

Cele două rute noi, Baia Mare – Torino și Baia Mare – Londra Luton, nu au fost încărcate în sistemul de rezervări al companiei Blue Air.

Anunțul oficialului vine la doar câteva zile de la inaugurarea zborurilor Blue Air dintre București – Baia Mare și în plină campanie electorală.

În urmă cu aproape o lună scriam pe grupul BoardingPass despre intenția companiei low-cost de a zbura din Baia Mare spre două destinații internaționale.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
1 comentariu

1 comentariu

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus