Urmărește-ne

Rute noi: București – Sankt Petersburg și Suceava – Viena cu Wizz Air

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Rute noi: București – Sankt Petersburg și Suceava – Viena cu Wizz Air

Știri

Rute noi: București – Sankt Petersburg și Suceava – Viena cu Wizz Air

Compania low-cost a anunțat vineri lansarea a două rute noi din București și Suceava care vor fi operate începând cu sezonul de vară al anului 2020.

Prima rută anunțată a fost Suceava – Viena. Aceasta va debuta în 3 iulie 2020 și va fi operată cu o frecvență de două zboruri pe săptămână, în fiecare zi de luni și vineri.

👋🏻 BoardingPass.ro e pe LinkedIn, ne poți urmări și acolo.

Biletele pentru ruta Suceva – Viena sunt deja disponibile pentru rezervare pe siteul Wizz Air. De la Suceava Wizz Air mai operează zboruri către Memmingen, Bologna, Bergamo și Roma Ciampino.

A doua rută anunțată de Wizz Air din România este București – Sankt Petersburg. Această rută va fi operată din luna iulie a acestui an. În prezent nicio altă companie aeriană nu operează zboruri fără escală între cele două orașe.

Lansarea acestei rute vine ca o completare pentru o altă veste bună în ceea ce privește regimul vizelor pentru Rusia. Începând cu luna octombrie 2019, cetățenii români au posibilitatea să călătorească în Sankt Petersburg și regiunea Leningrad fără a avea nevoie de viză.

Sankt Petersburg devine astfel al doilea oraș din Rusia unde românii pot zbura direct. În momentul de față doar Aeroflot oferă zboruri directe spre Moscova.

Biletele pentru această rută nu sunt încă disponibile pentru rezervare.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus