Rute noi: Cluj Napoca – Burgas și Constanța cu Blue Air din iunie 2021

Foto: Keanu Cem Petkovic

Blue Air va conecta Transilvania cu două dintre cele mai solicitate destinații de pe litoralul Marii Negre, adăugând zboruri directe din Cluj Napoca spre Burgas și Constanța.

Lansarea rutei Cluj Napoca – Burgas marchează o premieră pentru piața locală, acesta fiind primul serviciu care leagă Transilvania de una dintre cele mai dorite destinații de pe riviera Mării Negre.

Zborurile dintre cele două orașe sunt deja disponibile pentru rezervare, cu prețuri începând de la 29,99 euro/segment. Toate rezervările includ o schimbare gratuită a datelor de călătorie.

Blue Air va opera două zboruri săptămânale în zilele de miercuri și duminică între Cluj Napoca și Burgas, în conformitate cu următorul program:
0B3773: Cluj Napoca (CLJ) 05:00 – 06:10 Burgas (BOJ);
0B3774: Burgas (BOJ) 06:55 – 08:00 Cluj Napoca (CLJ).

Pe lângă ruta Cluj Napoca – Burgas, Blue Air va opera în sezonul estival al anului 2021 și două zboruri săptămânale, în fiecare luni și vineri, între Cluj Napoca și Constanța, conform următorului program:
Cluj Napoca (CLJ) 13:25 – 14:30 Constanța (CND);
Constanța (CND) 15:10 – 16:15 Cluj Napoca (CLJ).

Ruta Cluj Napoca – Burgas va mai fi operată și de compania aeriană Animawings, detalii aici.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
9
distribuiri
2 comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
9
Share