RUTE NOI: Wizz Air va conecta Bucureștiul cu Hanovra (Germania) și Billund (Danemarca)

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cea mai mare din România, anunţă astăzi două noi rute din Bucureşti spre Hanovra şi Billund cu începere din 13 şi 16 decembrie cu două zboruri pe săptămână în zilele de marţi şi sâmbătă, respectiv luni şi vineri. Biletele pentru noile rute sunt deja disponibile pe wizzair.com şi pot fi rezervate cu preţuri începând de la 109 RON pe segment.

Billund este orașul de origine al Lego Group și este, totodată, cunoscut pentru parcul tematic Legoland. Orașul este o destinație populară pentru turiști, în special pentru familiile cu copii. Din 2009 găzduiește, de asemenea, Lalandia Billund, un parc de distracții și centru de activități acvatice. Mai multe atracții turistice, printre care Givskud Zoo și Kongernes Jelling, patria regilor vikingi, pot fi vizitate în zonă.

Advertisements

Hanovra este un oraș important din partea de nord a Germaniei, cu o populație de 518.000 de locuitori, și este cel de-al treisprezecelea ca mărime din țară. Acum, odată cu cea mai nouă rută Wizz Air, oricine poate descoperi principalele atracții din Hanovra: peisaje unice, grădini relaxante, inclusiv una dintre cele mai frumoase din Europa, Grădinile Herrenhausen, și multe altele în oraș și în regiune. Prin anunțul de astăzi Hanovra devine al 124-lea aeroport din rețeaua WIZZ.

Deja cea mai mare companie aeriană din România, Wizz Air va creşte flota la 20 de aeronave în țară până la sfârșitul anului 2016 și va opera de la 9 aeroporturi dintre care 7 baze operaționale deservite de flota tânără WIZZ. Wizz Air oferă, în prezent, 118 rute către 16 țări, pentru multe dintre ele tarifele încep de la 39 RON*, ceea ce asigură accesibilitate între România și restul Europei, atât pentru călătorii în scop de afaceri, cât și de relaxare. Operațiunile Wizz Air din acest an vor facilita indirect în Romania peste 3.300 de locuri de muncă** în industriile conexe, cum ar fi turism și cea hotelieră. Odată cu aceste noi destinații WIZZ oferă, din Bucureşti, în total 45 de rute către 18 țări.

Ruta București (OTP) – Hanovra (HAJ) și retur va fi operată în fiecare zi de marți și sâmbătă începând din 13 dec 2016, prețurile pornind de la 109 RON / segment.
Ruta București (OTP) – Billund (BLL) și retur va fi operată în fiecare zi de luni și vineri începând din 16 dec 2016, prețurile pornind de la 109 RON / segment.

Tamara Vallois, Head of Communications Wizz Air, a declarat: “Suntem încântați că anunțăm încă două noi rute atractive pentru clienții români. WIZZ este deja cea mai mare companie aeriană din România. Continuăm să identificăm oportunități de călătorie low-cost pentru clienții noștri, prin adăugarea, de această dată, a Danemarcei, a 18-a țară disponibilă din București la tarifele scăzute WIZZ, precum și Hanovra, cel mai nou aeroport din Germania deservit de companie și una dintre cele mai mari destinații de afaceri și de relaxare din această țară. Noile rute consolidează poziția de lider a WIZZ în România în condițiile în care ne păstrăm angajamentul de a le oferi pasagerilor o experiență superioară la bord, la cele mai mici tarife. Suntem nerăbdători să urăm bun venit numeroșilor vizitatori în țară și să transportăm și mai mulți călători români cu flota noastră modernă.

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share