RUTE NOI: Wizzair va zbura din București către Goteborg și Nisa din 2018 și crește frecvența zborurilor către alte destinații

În cadrul unei conferințe de presă susținută joi de Wizzair la București, oficialii companiei au anunțat că vor aloca a zecea aeronavă, un A321, bazei de la București și vor opera două noi rute din capitală către Nisa (Franța) și Goteborg (Suedia).

Prețul biletelor pe cele două noi rute vor începe de la 129RON/segment, însă în acest moment zborurile și programul de operare nu sunt încărcate în sistemul de rezervare.

Advertisements

Zborurile către Goteburg vor fi operate din 14 Aprilie 2018 în fiecare zi de miercuri și duminică, iar cele către Nisa vor fi operate din 15 Aprilie 2018 cu o frecvență de 3 zboruri pe săptămână, în zilele de marți, joi și sâmbătă.

Pe lângă cele două rute noi, Wizzair va mai crește numărul zborurilor, din Aprilie 2018, operate din București către Londra Luton (de la 19 la 21 de zboruri pe săptămână), către Barcelona (de la 7 la 10/săptămână), Tel-Aviv (de la 7 la 9/săptămână), Bari (de la 5 la 7/săptămână), Paris Beauvais (de la 3 la 5/săptămână), Eindhoven (de la 2 la 4/săptămână) și Billund și Geneva de la 2 la 3 zboruri pe săptămână.

Advertisements
Total
0
Shares
un comentariu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share