Ryanair: 5 rute noi din București, Sibiu și Suceava spre UK, Irlanda, Italia, Grecia

Din sezonul de iarnă 2021/2022 Ryanair va opera cinci rute noi de pe trei aeroporturi din România spre destinații din Marea Britanie, Irlanda, Italia și Grecia.

Potrivit datelor din sistemul de rezervări, compania low-cost va zbura din 31 octombrie 2021 de patru ori pe săptămână pe ruta București – Birmingham, în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică.

Advertisements

În 1 noiembrie 2021 Ryanair va mai inaugura și ruta București – Treviso, aceasta va fi operată în fiecare zi de luni și vineri.

A treia rută nouă pe care Ryanair o va lansa în această iarnă este București – Salonic. Zborurile companiei low-cost din București spre al doilea cel mai mare oraș din Grecia vor fi operate în zilele de luni și vineri.

Citește și  Țiriac Air își mărește flota cu un avion Cessna 208B Grand Caravan EX

Ruta Sibiu – Dublin va fi lansată în 1 noiembrie 2021 și va fi operată în prima zi a săptămânii și vinerea. Dublin este a șaptea destinație către care Ryanair va zbura din Sibiu.

A cincea rută nouă pe care compania low-cost a introdus-o în sistemul de rezervări și pe care va zbura din 1 noiembrie 2021 este Suceava – Bruxelles Charleroi. Zborurile dintre cele două orașe vor fi operate în fiecare zi de luni și vineri.

Biletele pentru cele cinci rute noi sunt deja disponibile pentru rezervare pe site-ul companiei aeriene.

Advertisements
Total
40
distribuiri
un comentariu
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
40
Share