Urmărește-ne

Ryanair amână din nou lansarea celor patru rute de la Oradea

  1. BoardingPass.ro
  2. Rute aeriene
  3. Ryanair amână din nou lansarea celor patru rute de la Oradea
Foto: Nagy István

Rute aeriene

Ryanair amână din nou lansarea celor patru rute de la Oradea

Compania low-cost și autoritățile locale au anunțat că debutul celor patru rute internaționale subvenționate de la Oradea a fost amânat din nou.

Potrivit celor două părți, decizia de a amâna din nou lansarea acestor rute până în iulie 2021 a fost luată din cauza restricțiilor de călătorie:
Primăria Oradea împreună cu compania Ryanair anunţă că, din cauza restricţiilor de călătorie din ce în ce mai limitative la nivelul Uniunii Europene, datorate pandemiei de COVID 19 şi a noii tulpini SARS COV-2, cele 4 zboruri internaţionale Ryanair care trebuiau să debuteze în finalul acestei luni vor fi amânate până în luna iulie 2021. Decizia a fost luată din cauza restricțiilor de călătorie aplicate persoanelor care pleacă din România spre cele 3 țări unde urmau să se realizeze zboruri de pe aeroportul din Oradea: Italia, Marea Britanie şi Germania”, transmit autoritățile orădene.

Citește și  Lista țărilor cu risc epidemiologic a fost actualizată și au fost introduse zona roșie și zona verde

Inițial Ryanair urma să zboare din Oradea spre Bergamo, Bologna, Dusseldorf și Londra Stansted de la începutul lunii decembrie 2020 însă din cauza pandemiei și a restricțiilor de călătorie debutul acestor rute a fost amânat pentru finele lunii februarie 2021.

Pentru a opera aceste patru rute aeriene compania low-cost irlandeză va primi subvenții în valoare de 800 de mii de euro.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus