Ryanair amână din nou lansarea celor patru rute de la Oradea

Foto: Nagy István

Compania low-cost și autoritățile locale au anunțat că debutul celor patru rute internaționale subvenționate de la Oradea a fost amânat din nou.

Potrivit celor două părți, decizia de a amâna din nou lansarea acestor rute până în iulie 2021 a fost luată din cauza restricțiilor de călătorie:
Primăria Oradea împreună cu compania Ryanair anunţă că, din cauza restricţiilor de călătorie din ce în ce mai limitative la nivelul Uniunii Europene, datorate pandemiei de COVID 19 şi a noii tulpini SARS COV-2, cele 4 zboruri internaţionale Ryanair care trebuiau să debuteze în finalul acestei luni vor fi amânate până în luna iulie 2021. Decizia a fost luată din cauza restricțiilor de călătorie aplicate persoanelor care pleacă din România spre cele 3 țări unde urmau să se realizeze zboruri de pe aeroportul din Oradea: Italia, Marea Britanie şi Germania”, transmit autoritățile orădene.

Inițial Ryanair urma să zboare din Oradea spre Bergamo, Bologna, Dusseldorf și Londra Stansted de la începutul lunii decembrie 2020 însă din cauza pandemiei și a restricțiilor de călătorie debutul acestor rute a fost amânat pentru finele lunii februarie 2021.

Pentru a opera aceste patru rute aeriene compania low-cost irlandeză va primi subvenții în valoare de 800 de mii de euro.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
7
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
7
Share