Smartwings este prima companie din Europa care va zbura iar cu 737 MAX

Foto: Martin Kopecky

Compania cehă Smartwings este prima companie aeriană din Europa care va reintroduce în serviciul comercial flota de Boeinguri 737 MAX.

Anunțul făcut de Smartwings vine la trei săptămâni după ce Agenția Europeană de Siguranță a Aviaţiei a recertificat modelul 737 MAX produs de Boeing și-i permite să zboare din nou în Europa.

Potrivit datelor din sistemul de rezervări, compania cehă va opera primul zbor cu 737 MAX în 25 februarie pe ruta Praga – Palma de Mallorca.

Până la publicarea acestui articol Smartwings a introdus în sistemul de rezervări doar trei zboruri care vor fi operate cu 737 MAX, în 25, 28 februarie și 5 aprilie, toate pe ruta Praga – Palma de Mallorca.

Treptat însă compania va introduce acest model de avion și pe zborurile pe care le operează din Praga spre alte destinații din Spania, inclusiv insulele Canare, și Orientul Mijlociu.

Până acum Smartwings a recepționat șapte Boeinguri 737 MAX iar cel puțin alte 14 au fost asamblate și vor fi livrate în perioada următoare.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
1
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share