Oferte
Îmi place

Ryanair: Călătorește din Timișora spre trei orașe din Germania, cu doar 9 Euro pe un segment

22 iulie 2016
8934 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 2 minute
Ryanair: Călătorește din Timișora spre trei orașe din Germania, cu doar 9 Euro pe un segment

Timișorenii și nu numai care doresc să călătorească spre trei orașe din Germania pot achiziționa bilete începând chiar de astăzi la un preț promoțional cu tarife începând de la 9 Euro/ segment.

Oferta este disponibilă de joi, 22 iulie, până duminică, 24 iulie, la miezul nopții și include trei rute care pornesc de la Timișoara cu destinațiile Berlin, Dusseldorf și Frankfurt.

Biletele sunt puse la dispoziție de către operatorul low-cost Ryanair și sunt valabile pentru călătorii în luna septembrie 2016, au anunțat reprezentanți ai Aeroportului Internațional Timișoara.

„Începând cu luna septembrie 2016, Ryanair va conecta Timișoara cu centrele business cheie ale Europei, prin frecvențe și orare potrivite oamenilor de afaceri, ca Bruxelles, București, Londra și Milano, Ryanair fiind alegerea ideală atât pentru călătoriile business, cât și pentru cele de agrement. Pentru a sărbători numărul mare de rezervări din rețeaua noastră de rute din România, în acest weekend oferim 40% reducere pentru 3 rute din Timișoara din/către Germania, pentru călătorii în septembrie. Clienții și turiștii pot acum să aleagă din 3 rute selectate pentru care se aplică reducerea din Timișoara către/din Berlin, Dusseldorf și Frankfurt, dar trebuie să se grăbească pentru că locurile promoționale vândute la aceste tarife incredibile sunt disponibile doar până Duminică (24 Iulie). Clienții trebuie să acceseze www.ryanair.com/ro pentru a-și rezerva o escapadă de toamnă ieftină în Germania, până la miezul nopții (24:00 GMT), Duminică (24 Iulie)”, a declarat Denis Barabas, Sales & Marketing Executive Ryanair, Romania and CEE.

Citește și  Siteul Ryanair.com și aplicațiile mobile vor fi indisponibile pentru câteva ore începând de mâine seară

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

BoardingPass

355 postări
0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *