Ryanair închiriază un Boeing 777 de la PIA pentru zboruri cargo spre China

Foto: M0JRA (Flickr)

Actualizare, 26 octombrie ora 12:00: Contrar informațiilor apărute în presa din Pakistan, PIA a închiriat un Boeing 777 către compania Rayyan Air din Pakistan nu Ryan Air (Irlanda).
_____________
Pakistan International Airlines (PIA) și Ryanair au semnat un acord în temeiul căruia compania pakistaneză va închiria companiei irlandeze un Boeing 777 pentru a opera zboruri de marfă între China și Pakistan.

Conform acordului, Ryanair va opera zboruri cargo cu Boeing 777 din Pakistan spre Urumqi, China, timp de patru luni.

Un purtător de cuvânt al PIA a declarat pentru presa locală că Pakistan International Airlines a convertit un avion de pasageri de tip Boeing 777 într-unul pentru transport marfă și l-a închiriat companiei aeriene irlandeze.

Foto: Pakistan Today

Boeingul 777 închiriat de Ryanair de la PIA are o capacitate de transport de 52 de tone de marfă.

Cu ajutorul acestor zboruri Pakistanul va exporta în principal fructe uscate, inclusiv nuci de pin, către China.

Acesta va fi primul avion dedicat zborurilor lung-curier care va fi operat de compania low-cost irlandeză.

Grupul Ryanair, din care fac parte Ryanair, Laudamotion, Malta Air și Buzz, deține în prezent peste 420 de Boeinguri 737 și 28 de Airbusuri A320.

Pakistan International Airlines are în flotă 12 Boeinguri 777, opt dintre acestea sunt în versiunea 777-200LR iar patru în versiunea -300ER.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
4
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
4
Share