Cluj Napoca – Hamburg, Koln, Karlsruhe cu Wizz Air din 1 iunie 2021

Foto: Răzvan Pântescu

Wizz Air a anunțat extinderea operațiunilor din România prin adăugarea unei noi aeronave Airbus A320 la baza de la Cluj-Napoca.

Acest lucru va permite lansarea a trei noi rute de la Cluj-Napoca spre Karlsruhe/Baden-Baden, Hamburg și Koln în Germania din 1 iunie 2021 și creșterea frecvențelor pe nouă rute existente din Cluj-Napoca la Eindhoven, Barcelona El Prat, Bruxelles Charleroi, Larnaca, Londra Luton, Madrid, Milano Bergamo, Paris Beauvais și Roma Ciampino.

Advertisements

Biletele pentru noile rute pot fi deja rezervate siteul sau pe aplicația pentru mobil a companiei la tarife ce pornesc de la doar 69 RON/sens.

George Michalopoulos, Chief Commercial Officer la Wizz Air a declarat: „Suntem încântați să anunțăm extinderea rețelei noastre locale prin adăugarea unei noi aeronave la baza noastră din Cluj-Napoca. Anunțul de astăzi subliniază angajamentul nostru față de România și puterea modelului de afaceri Wizz Air, pe măsură ce continuăm să ne dezvoltăm în acest moment dificil pentru industrie. Menținându-ne la cele mai înalte standarde ale protocoalelor noastre de igienizare și introducând trei noi rute cu tarife ultra-reduse către Germania și mărind frecvențele a nouă rute către Marea Britanie, Olanda, Spania, Italia, Franța, Belgia și Cipru, suntem încrezători că Wizz Air va face călătoriile accesibile pentru din ce în ce mai mulți pasageri din România. Echipajul nostru așteaptă cu nerăbdare să primească clienți la bordul flotei noastre tinere și verzi de aeronave Airbus.

Rute care vor beneficia de creșterea numărului de zboruri săptămânale:

  • Cluj-Napoca – Eindvoven de la trei la cinci zboruri/săptămână;
  • Cluj-Napoca – Barcelona El Prat de la cinci la șapte zboruri/săptămână;
  • Cluj-Napoca – Bruxelles Charleroi de la cinci la șapte zboruri/săptămână;
  • Cluj-Napoca – Larnaca de la două la patru zboruri/săptămână;
  • Cluj-Napoca – Londra Luton de la 14 la 18 zboruri/săptămână;
  • Cluj-Napoca – Madrid de la cinci la șapte zboruri/săptămână;
  • Cluj-Napoca – Milano Bergamo de la cinci la șapte zboruri/săptămână;
  • Cluj-Napoca – Paris Beauvais de la șase la nouă zboruri/săptămână;
  • Cluj-Napoca – Roma Ciampino de la trei la cinci zboruri/săptămână;

În perioada martie 2019 – martie 2020 baza operațională a companiei Wizz Air se afla pe locul trei în topul celor mai profitabile baze din rețeaua Wizz, detalii aici.

Advertisements
Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share