Urmărește-ne

Ryanair suspendă zborurile din Oradea în sezonul de iarnă

  1. BoardingPass.ro
  2. Rute aeriene
  3. Ryanair suspendă zborurile din Oradea în sezonul de iarnă

Rute aeriene

Ryanair suspendă zborurile din Oradea în sezonul de iarnă

Operatorul low-cost Ryanair va suspenda zborurile din și către Oradea de la finalul lunii Octombrie, așadar toate zborurile către Bergamo, Memmingen, Girona, Weeze și Stansted nu vor fi operate din sezonul de iarnă.

Din motive comerciale, Ryanair nu va opera zboruri din/către Oradea în programul de Iarnă 2018. Vom continua să operăm 5 rute pentru programul Vara 2018, către Milano Bergamo, Memmingen, Barcelona Girona, Dusseldorf Weeze şi Londra Stansted, acestea fiind acum disponibile pentru rezervări pe Ryanair.com”, au declarat reprezentanţii companiei low-cost.

Decizia Ryanair de a părăsi Oradea este puțin surprinzătoare în condițiile în care compania a sărbătorit și premiat în luna februarie pasagerul cu numărul 100.000 care a călătorit cu Ryanair din/către Oradea.

Citește și  Rută nouă: Suceava - Bruxelles Charleroi din noiembrie 2021

Tot în luna februarie, Ryanair a anunțat că-și va restrânge activitatea și la Timișoara. De pe aeroportul bănățean vor fi suspendate majoritatea rutelor, mai puțin cele către București și Bergamo – detalii aici, din motive comerciale.

După retragerea Ryanair de la Oradea, singurii operatori care vor mai zbura aici vor fi Blue Air și TAROM, ambii oferind zboruri către București.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus