SAS (Scandinavian Airlines) a recepționat prima aeronavă A320neo din cele 30 comandate

MSN 7290

Compania Scandinavian Airlines a recepționat prima aeronavă A320neo din cele 30 de comandate, devenind astfel prima companie aeriană din Scandinavia care operează aeronava cu un singur culoar cu cel mai redus consum de combustibil din lume.

SAS a comandat cele 30 de aeronave Airbus A320neo în scopul modernizării flotei cu unele care consumă combustibil în mod mai eficient reducând astfel impactul asupra mediului în ce priveşte emisiile şi zgomotul produs. Aeronava A320neo se va alătura flotei existente SAS, alcătuită din 25 de aeronave din familia A320, 8 aeronave A330 şi 8 aeronave A340.

Advertisements

Noul Airbus A320neo este configurat într-o clasă unică de călătorie, Economy, și oferă 174 de locuri. Aeronava este propulsată de două motoare CFM International LEAP-1A şi va fi introdusă pe rute scurte şi medii între baza companiei din Scandinavia şi întreaga Europă și s-ar putea să o vedem și la București, operatorul scandinav operând un zbor săptămânal, în fiecare zi de sâmbătă, pe ruta București – Copenhaga.

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share