Urmărește-ne

Singapore Airlines face achiziții: 20 de Boeinguri 777X și încă 19 Boeinguri 787-10 Dreamliner

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Singapore Airlines face achiziții: 20 de Boeinguri 777X și încă 19 Boeinguri 787-10 Dreamliner

Știri

Singapore Airlines face achiziții: 20 de Boeinguri 777X și încă 19 Boeinguri 787-10 Dreamliner

Boeing a confirmat că Singapore Airlines și-a anunțat angajamentul de a achiziționa 20 de aeronave din seria B777-9 și încă 19 aeronave B787-10 Dreamliner. Producătorul american a mai declarat de asemenea că Singapore Airlines nu renunță la comanda precedentă de 30 de aeronave B787-10 pentru care este chiar client de lansare.

Această comandă va fi publicată și pe site-ul de comenzi și livrări a companiei Boeing când înțelegerile dintre cele două companii vor fi finalizate.

”Singapore Airlines este un client de valoare a companiei Boeing de mai bine de 50 de ani și suntem onorați că au ales să achiziționeze modele din familia 777X și modele suplimentare de 787-10 Dreamliner pentru mărirea flotei de aeronave de tip widebody. Aceste modele sunt cele mai eficiente, capabile și cele mai alese din clasa lor”, a precizat Kevin McAllister, Președinte si CEO al companiei Boeing.

Tehnologia avansată, inclusiv un nou compozit pentru aripi, motoare noi și o aerodinamică superioară vor avea ca rezultat o incredibilă efciență a consumului de combustibil promis de familia 777X. Modelul 777-9 va fi cel mai mare și cel mai efficient twin-jet comercial din lume, cu cel mai mic cost de operare pentru fiecare loc dintre orice avion comercial și nu are niciun concurent în segmentul său de piață.

Citește și  Lufthansa a crescut capacitatea de transport pe ruta Frankfurt - Cluj Napoca

Modelul B787-10 este cel de-al treilea membru a super eficientei familii 787 Dreamliner. Cu o capacitate mai mare de pasageri și cargo, un grad înalt de similitudine și caracteristici făcute pentru pasageri, modelul 787-10 îsi va completa familia stabilind un nou punct de referinta pentru eficiența combustibilului, cu 25% mai putin carburant/scaun si emisii față de avioanele pe care le va înlocui.

De la introducerea sa, modelul 787 Dreamliner a deschis peste 130 de rute în toata lumea.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus