Urmărește-ne

Sistemul informatic al Delta Air Lines a cedat iar majoritatea zborurilor au fost anulate

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Sistemul informatic al Delta Air Lines a cedat iar majoritatea zborurilor au fost anulate

Știri

Sistemul informatic al Delta Air Lines a cedat iar majoritatea zborurilor au fost anulate

Delta Air Lines a anulat zborurile după ce s-a confruntat astăzi, 8 august 2016, cu o întrerupere a întregului sistem informatic. Transportatorul cu sediul principal în Atlanta a avertizat că vor fi anulări și întârzieri la scară largă.

Compania aeriană a informat că întreruperea a început în jurul orei 02:30 EST (06:30 GMT), afectând sistemul informatic și operațiunile de zbor la nivel mondial.

„Suntem conștienți de faptul că sistemul informatic al zborurilor, inclusiv ecranele aeroportului, indică incorect timpii zborurilor. Ne cerem scuze pentru clienții afectați de această problemă! Echipele noastre lucrează pentru a rezolva problema cât mai repede posibil”, a declarat Delta într-un comunicat.

La 08:40 EST (GMT 12:40), compania aeriană a anunțat ridicarea interzicerii decolărilor, iar plecările au fost reluate într-un număr limitat. Potrivit site-ului flightradar24.com, prima aeronavă Delta ce a decolat după remedierea defecțiunii a fost zborul DL1747 din Phoenix către Atlanta.

„Pasagerii care se îndreaptă spre aeroport trebuie să se aștepte la întârzieri și anulări. În timp ce la noi sosesc valuri de întrebări iar timpii de așteptare devin mai mari, agenții noștri de servicii pentru clienți fac tot posibilul pentru a ajuta. Poate exista, de asemenea, o anumită întârziere în afișarea stării de zbor corecte pe delta.com și Fly Delta App”, s-a mai arătat în comunicatul Delta.

Acest tip de defecțiuni nu sunt neobișnuite pentru companiile aeriene și pasageri. Luna trecută, compania Southwest Airlines a fost forțată să anuleze peste 2.000 de zboruri pe teritoriul SUA după ce s-au înregistrat probleme de soft, împiedicând operarea activităților de check-in și îmbarcarea pasagerilor la bordul aeronavelor.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus