Urmărește-ne

Un pasager beat a fost legat de scaun după ce a lovit cu pumnul în față un însoțitor de zbor (video)

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Un pasager beat a fost legat de scaun după ce a lovit cu pumnul în față un însoțitor de zbor (video)

Știri

Un pasager beat a fost legat de scaun după ce a lovit cu pumnul în față un însoțitor de zbor (video)

Faptul că unii pasageri sunt destul de indisciplinați în timpul zborului nu este o noutate, acest tip de incidente se întâmplă foarte des și din păcate nu prea contează despre ce companie aeriană sau rută este vorba. Este adevărat însă că există unele zone geografice unde acest tip de evenimente sunt mai des întalnite.

Zilele trecute, un rus a fost legat de scaunul însoțitorilor de bord de căpitanul zborului în timp ce o aeronavă care aparține companiei Aeroflot (Rusia) zbura de pe insula Sakhalinsk pe ruta Yuzhno-Sakhalinsk – Moscova.

În materialul video de mai jos, acest individ, numit doar Maxim G, este filmat cum are o discuție aprinsă cu echipajul de bord al Aeroflot. Înainte ca acesta să fie legat de scaun, a lovit cu pumnul în față un însoțitor de bord. La această situație s-a ajuns după ce echipajul de bord s-a plâns căpitanului despre comportamentul acestui individ beat. Căpitanul a venit în cabină și a încercat să potolească discuțiile aprinse dintre pasager și însoțitorii de bord, însă nu a reușit.

Câțiva pasageri au ajutat la imobilizarea pasagerului, unul dintre ei a surprins scenele de mai jos în care vedem cum Maxim G adresează înjurii echipajului de bord afirmând în continuu „Come on, punch me, come on. You can do it, can’t you? Punch me f****** hard!”

Pe aeroportul din Moscova, imediat după aterizare, poliția l-a reținut pe acest pasager care va primi o amendă și este posibil să fie trimis și gratii.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus