Urmărește-ne

Spania intră în lista țărilor din zona galbenă iar zborurile vor fi suspendate

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Spania intră în lista țărilor din zona galbenă iar zborurile vor fi suspendate

Știri

Spania intră în lista țărilor din zona galbenă iar zborurile vor fi suspendate

Actualizare, 10 august ora 20:50: Autoritățile române au decis luni seară să excludă Spania din lista țărilor din zona galbenă. De asemenea, zborurile dintre România și Spania nu vor fi suspendate.


___________
Conform actualizării publicate sâmbătă noaptea de autoritățile române, Spania intră din nou pe lista țărilor din zona galbenă din 11 august.

Ca urmare a acestei modificări, pasagerii care sosesc din Spania în România din 11 august sunt obligați să între în carantină la domiciliu timp de 14 zile.

De asemenea, zborurile comerciale regulate dintre aeroporturile din țara noastră și cele spaniole vor fi suspendate începând cu data de 11 august, potrivit NOTAM-ului A2689/20 publicat luni la ora 11.

Numărul mediu de cazurilor noi de Covid-19 din ultimele 14 zile la 100000 de locuitori raportate de Spania a depășit cel raportat de țara noastră, peste 89 versus 87 cât are România.

Citește și  Maraton de vaccinare sâmbătă și duminică (22-23 mai) la aeroportul din Brașov

Întreaga listă a celor 41 de țări din zona galbenă pentru care la sosirea în România este obligatorie izolarea sau carantina o regăsiți mai jos. Totodată, zborurile dintre România și aceste țări rămân suspendate.

Următoarea actualizare a acestei liste va avea loc în weekendul următor.

Lista State cu risc epidemiologic ridicat_10.08.2020
1 comentariu

1 comentariu

  1. Pingback: Confuzie totală în privința celor care vin din Spania. Surse: Guvernul se gândește să scoată țara din zona galbenă - IasiTV Life

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus