Un Boeing 737 Air India Express s-a rupt în două după aterizare (foto)

Un Boeing 737-800NG al companiei Air India Express care efectua zborul IX1344 pe ruta Dubai – Kozhikode (India) s-a rupt în două după o aterizare eșuată.

Potrivit primelor informații, avionul ar fi ieșit după aterizare de pe pista 10 a aeroportului din Kozhikode, sud-vestul Indiei, și s-a oprit într-o prăpastie. În urma impactului, fuzelajul avionului a fost rupt în mai multe bucăți.

La bordul avionului se afla 191 de pasageri, dintre care 10 erau minori și 7 membri ai echipajului, transmite Reuters.

Înainte de aterizare Boeingul 737-800NG, înmatriculat VT-AHX, a efectuat două treceri la joasă altitudine peste aeroportul de destinație.

Avionul implicat în acces accident a fost asamblat în 2006.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
68
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
68
Share