Star East Airline (România) a operat un zbor de evacuare în Kabul

Foto: Jozef Garbasz

Actualizare: compania a operat două zboruri de evacuare pe ruta Bahrain – Kabul – Bahrain.
____________
Compania românească Star East Airline a operat duminică un zbor de evacuare în capitala Afganistanului.

Potrivit datelor disponibile pe Flightradar24, Airbusul A320 deținut de Star East Airline a zburat în 20 august din Cairo spre Istanbul, iar o zi mai târziu a zburat spre Bahrain.

În 22 august, avionul înmatriculat YR-SEA care a fost parcat în capitala Egiptului din ianuarie 2020 a zburat pe ruta Bahrain – Kabul.

La ora publicării acestui articol, Airbusul A320 deținut de Star East Airline a părăsit Kabulul după ce a petrecut aproape șase ore în capitala afgană și se îndreaptă spre Orientul Mijlociu. Destinația zborului este Bahrain.

Captură: Flightradar24

Callsignul de identificare cu care avionul a operat zborul spre Kabul și returul este CLPR91.

Star East Airline mai are în flotă un Boeing 737-400 înmatriculat YR-SEB. Cu ambele avioane compania aeriană a operat în anii trecuți zboruri pentru mai multe companii aeriene din Europa.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
12
distribuiri
2 comentarii
    1. Știm asta, nu a spus nimeni că Star East Airline ar fi singura companie aeriană care efectuat zbor de evacuare la Kabul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
12
Share