Aventuri
Îmi place

Sully – câteva păreri despre acest film + concurs

10 septembrie 2016
21686 Vizualizări
1 Comentarii
citire în 4 minute
Sully – câteva păreri despre acest film + concurs

Filmul Sully a fost probabil cel mai așteptat film al anului 2016 de către toți iubitorii de aviație, premiera sa mondială a avut loc ieri, 9 septembrie, iar în această după-amiază am fost și eu la cinema pentru a-l viziona.

Filmul rulează la cinema dar și în IMAX, Cinema City România deține sală IMAX din păcate doar la București (lista poate fi consultată pe cinemacity.ro). Am decis să merg la IMAX pentru a avea parte de o experiență puțin mai diferită și pot să spun că a meritat pe deplin, calitatea imaginii și sonorizarea au fost de excepție.

Sully este un film regizat de Clint Eastwood și îi are în distribuție pe Tom Hanks (comandantul Sully Sullenberger), Aaron Eckhart (co-pilotul Jeff Skiles de pe zborul US Airways 1549), iar rolul lui Lorrie, soția căpitanului Sully, este jucat de Laura Linney.

14305276_1181838421879423_8807026443359972738_o

În acest film, regizorul a ilustrat povestea reală a zborului US Airways 1549 care a decolat în 15 ianuarie 2009 de pe aeroportul LaGuardia (LGA) din New York către Charlotte. La scurt timp după decolare aeronava a fost lovită puternic de un stol de păsări care au distrus complet cele două motoare ale Airbus-ului A320 care efectua acest zbor. Comandatul Sully a decis că aeronava nu are suficientă viteză și altitudine pentru a ajunge înapoi pe aeroportul LaGuardia și a decis să plonjeze cu ea în râul Hudson care desparte Manhattan-ul de cartierul Queens și Brooklyn din New York.

Citește și  Câștigă o noapte de Halloween de neuitat în Castelul Bran cu Airbnb

Nu o să vă spun mai multe despre acest film, mai jos puteți să vizionați trailer-ul oficial, acum tot ce vă spun este că merită văzut și pentru asta avem pregătit un concurs pentru voi.

Premiile concursului constă în două bilete duble la filmul Sully în IMAX, așadar vom avea doi câștigători care vor primi fiecare câte două bilete, iar acestea vor putea fi folosite doar în cinematografele din rețeaua Cinema City din țara noastră. În cazul în care în orașul vostru există Cinema City dar nu are sală IMAX, biletele vor fi normale – lista completă a locațiilor Cinema City este disponibilă aici.

Tot ce trebuie să faceți este să dați like paginii noastre de Facebook, să distribuiți PUBLIC pe profilul vostru fotografia de mai jos și să etichetați într-un comentariu la fotografia de pe Facebook cu numele persoanei cu care vreți să mergeți la acest film.

Citește și  Posturi disponibile la Aeroportul Internațional "Avram Iancu" Cluj

Extragerea va avea loc joi, 15 septembrie, la ora 20:00 și se va face cu ajutorul siteului random.org. Detaliile logistice despre locație, dată și ora pentru care vor fi achiziționate biletele se vor stabili împreună cu câștigătorii, după validarea lor.

Atenție: toate cele trei reguli trebuie îndeplinite pentru a vă valida înscrierea la extragere. În cazul în care aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

732 postări
51 comentarii

Un comentariu 1

  1. Pingback: O altfel de ‘recenzie’ a filmului Sully – Miracolul de pe râul Hudson – BoardingPass.ro – știri aviație, oferte vacanță, bilete de avion, recenzii și recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *