Urmărește-ne

Surse: LOT Polish Airlines va zbura din Budapesta spre Belgrad și Seul

  1. BoardingPass.ro
  2. Rute aeriene
  3. Surse: LOT Polish Airlines va zbura din Budapesta spre Belgrad și Seul
Foto: Janusz Jakubowski

Rute aeriene

Surse: LOT Polish Airlines va zbura din Budapesta spre Belgrad și Seul

Potrivit portalului EXYU Aviation, operatorul polonez intenționează să opereze zboruri din Budapesta spre capitala Serbiei. LOT Polish Airlines a deschis în urmă cu câteva luni la Budapesta prima sa bază operațională din afara Poloniei.

Dacă zvonurile se adeveresc, Belgrad va deveni a patra destinație din Europa către care LOT va zbura din Budapesta, după Londra City și Bruxelles și București, ultimele două rute vor fi deschise în această toamnă. În plus, zborurile din Varșovia și Cracovia către Budapesta sunt operate de LOT cu avioane și echipaje de la cele două baze poloneze.

În 2014 operatorul AirSerbia a operat zboruri între cele două capitale cu avioane ATR72 însă ruta a fost suspendată în 2015. În prezent, Belavia, operator din Belarus, zboară de două ori pe săptămână pe ruta Minsk – Budapesta – Belgrad – Budapesta – Minsk iar pasagerii care doresc să zboare fără transfer între Budapesta și capitala Serbiei o pot face cu aceștia.

Citește și  Blue Air a raportat pentru 2018 o pierdere de 145 de milioane de lei

Pe lângă zborurile spre Belgrad, presa ungară scrie că în urmă cu câteva zile mai mulți oficiali din Coreea de Sud au declarat că există discuții avansate cu LOT Polish Airlines pentru a deschide ruta non-stop dintre Budapesta și Seul însă până în acest moment nu a fost făcut niciun anunț oficial.

LOT efectuează în prezent zboruri non-stop din capitala Ungariei către New York și Chicago așadar Seul ar putea fi a treia destinație intercontinentală operată de polonezi de la Budapesta.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Îți place BoardingPass?

Suține siteul cumpărând de pe FashionDays folosind acest link.
De asemenea, mai recomand și eMag.ro.
Ai avut un zbor anulat sau întârziat? SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO! AirHelp get compensation

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus