Operatorul american JetBlue a anunțat prima destinație din Europa: Londra

Foto: Che Stuart

După multe luni de speculații și numeroase indicii ajunse în online, operatorul low-cost american a anunțat miercuri după-amiază decizia de a zbura către Europa.

În cadrul unui eveniment care a avut loc la New York, JetBlue a confirmat că va opera zboruri directe din New York și Boston către Londra. Aceasta va fi prima destinație din Europa servită de compania americană.

Advertisements

Zborurile vor fi operate cu avioane de tip A321neoLR. Acest model de avion va intra în flota JetBlue în următoarele luni; în total vor recepționa 13 astfel de avioane.

Potrivit companiei, zborurile spre Londra vor fi operate zilnic din 2021 însă nu au oferit mai multe detalii. Rămâne de văzut dacă JetBlue va reuși să obține sloturile de aterizare și decolare pe Heathrow sau vor opta pentru zboruri spre Gatwick, al doilea cel mai mare aeroport din UK.

În prezent compania americană zboară de pe zeci de aeroporturi din SUA către destinații interne dar și din Caraibe, America Centrală și de Sud.

Sursă: Seth Miller

Pe lângă Londra, JetBlue a mai menționat că avioanele A321neoLR au autonomie suficientă astfel încât să zboare din Boston și New York până la Amsterdam, Paris, Madrid, Dublin și Lisabona.

Flota JetBlue este compusă din peste 250 de aeronave de tip Airbus A320, A321 și Embraer E190. În ciuda faptului că este un operator low-cost, JetBlue le oferă pasagerilor și opțiunea de a zbura în clasa business. Majoritatea aeronavelor din flota companiei sunt echipate cu fotolii în clasa business și scaune care devin pat în avioanele dotate cu cabina „Mint”.

Advertisements
Total
10
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
10
Share