Urmărește-ne

Operatorul american JetBlue a anunțat prima destinație din Europa: Londra

  1. BoardingPass.ro
  2. Rute aeriene
  3. Operatorul american JetBlue a anunțat prima destinație din Europa: Londra
Foto: Che Stuart

Rute aeriene

Operatorul american JetBlue a anunțat prima destinație din Europa: Londra

După multe luni de speculații și numeroase indicii ajunse în online, operatorul low-cost american a anunțat miercuri după-amiază decizia de a zbura către Europa.

În cadrul unui eveniment care a avut loc la New York, JetBlue a confirmat că va opera zboruri directe din New York și Boston către Londra. Aceasta va fi prima destinație din Europa servită de compania americană.

Zborurile vor fi operate cu avioane de tip A321neoLR. Acest model de avion va intra în flota JetBlue în următoarele luni; în total vor recepționa 13 astfel de avioane.

Potrivit companiei, zborurile spre Londra vor fi operate zilnic din 2021 însă nu au oferit mai multe detalii. Rămâne de văzut dacă JetBlue va reuși să obține sloturile de aterizare și decolare pe Heathrow sau vor opta pentru zboruri spre Gatwick, al doilea cel mai mare aeroport din UK.

Citește și  Terra Avia Moldova va recepționa un Airbus A320 și un Boeing 747-400F

În prezent compania americană zboară de pe zeci de aeroporturi din SUA către destinații interne dar și din Caraibe, America Centrală și de Sud.

Sursă: Seth Miller

Pe lângă Londra, JetBlue a mai menționat că avioanele A321neoLR au autonomie suficientă astfel încât să zboare din Boston și New York până la Amsterdam, Paris, Madrid, Dublin și Lisabona.

Flota JetBlue este compusă din peste 250 de aeronave de tip Airbus A320, A321 și Embraer E190. În ciuda faptului că este un operator low-cost, JetBlue le oferă pasagerilor și opțiunea de a zbura în clasa business. Majoritatea aeronavelor din flota companiei sunt echipate cu fotolii în clasa business și scaune care devin pat în avioanele dotate cu cabina „Mint”.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus