Urmărește-ne

Surse: Montenegro Airlines va închiria un Boeing 737 de la Blue Air

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Surse: Montenegro Airlines va închiria un Boeing 737 de la Blue Air
Foto: Richard Mircea George

Știri

Surse: Montenegro Airlines va închiria un Boeing 737 de la Blue Air

La fel ca și anul trecut, pentru a putea opera toate zborurile programate în sezonul de vară al acestui an compania aeriană Montenegro Airlines este nevoită să închirieze un avion.

În 2018 operatorul din Muntenegru a închiriat un Boeing 737-500 de la Air Charter X din Malta în perioada aprilie – octombrie 2018 însă anul acesta ar urma să închirieze o aeronavă de la Blue Air, după ce discuțiile cu Carpatair nu au dus la un contract.

Compania românească ar urma să trimită la începutul lunii mai la Podgorica un Boeing 737 (-300 sau -500) și echipaje de zbor, piloți și însoțitori de bord. Cel mai probabil BMS va opera zboruri pentru compania din Muntenegru pe toată durata sezonului de vară.

Citește și  Fly One zboară cu un Airbus A320 pentru SkyUp Airlines (Ucraina)

Montenegro Airlines deține o flotă alcătuită din 3 avioane Embraer E190 și 2 avioane Fokker 100 și operează 18 rute de la Podgorica și Tivat către destinații din Germania, Rusia, UK, Danemarca, Franța, Italia, Elveția, Slovenia, Austria și Serbia.

Blue Air mai zboară în prezent cu două aeronave Boeing 737-800NG pentru LOT Polish Airlines, unul pentru Air Italy și urmează să înceapă în curând și zborurile pentru Thomas Cook Germania.

În ultima perioadă Blue Air a mai operat pentru LOT Polish Airlines, Air Moldova și SATA Azores Airlines.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus