Urmărește-ne

SWISS a comandat al 10-lea Boeing 777 care va face parte din flota sa

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. SWISS a comandat al 10-lea Boeing 777 care va face parte din flota sa

Știri

SWISS a comandat al 10-lea Boeing 777 care va face parte din flota sa

Swiss International Air Lines, companie membră a Lufthansa Group, a anunțat astăzi că a comandat al 10-lea Boeing 777-300ER (Extended Range), aeronava urmând să fie livrată în anul 2018. Noul Boeing a fost comandat cu scopul de a înlocui o parte a flotei de Airbus-uri A340-300 a elvețienilor.

Operatorul național al Elveției va transfera în anul 2018 patru din cele nouă aeronave Airbus A340-300 din flota sa către subsidiara Edelweiss Air, iar celelalte cinci avioane A340-300 vor rămâne în continuare în flota SWISS. Aeronavele care vor fi transferate către Edelweiss Air vor fi dotate cu o cabină nouă care va include sistem de In-Flight Entertainment (IFE) și conexiune de internet.

După reîmprospătarea aeronavelor, cele patru Airbus-uri A340 vor oferi 223 de locuri, 8 în First Class, 47 în Business și alte 168 de locuri în clasa Economy. Cabina First și Business Class va fi similară celei din Boeing-urile 777 pe care SWISS deja le deține, iar scaunele din Economy vor fi un model nou. De asemenea sistemul IFE va fi similar celui regăsit pe Boeing-urile 777 ale operatorului elvețian.

Citește și  Un Airbus A321 Ural Airlines a aterizat într-un lan de porumb la Moscova

Odată cu introducerea noului B777, SWISS va extinde serviciul de internet, numit SWISS Connect, și către aeronavele sale Airbus A330-300 și Airbus A340-300 deținute.

14 avioane A330 vor fi echipate cu tehnologia eXConnect, care va aduce internet la bordul acestor aeronave, și eXPhone (pentru apeluri voce), ambele fiind oferite de Panasonic. Modelele Airbus A330 vor fi recondiționate începând din iarna acestui an și va fi finalizată în primăvara anului viitor, iar cele 5 aeronave A340 care vor rămâne în flota SWISS vor fi echipate cu aceste tehnologii odată cu reîmprospătarea cabinei, acest lucru se va întâmpla în anul 2018.

Swiss International Air Lines deține o flotă compusă în majoritate de aeronave Airbus, singura excepție fiind cele 6 Boeing-uri 777-300ER și alte 4 comandate.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation

Fondator al siteului BoardingPass.ro. Pasionat de internet, marketing, călătorii, aviația comercială. A zburat cu peste 50 de companii aeriene din întreaga lume, cu majoritatea modelelor de avioane aflate în serviciul comercial și a vizitat peste 100 de aeroporturi de pe șase continente. Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Îți place BoardingPass?

Suține siteul cumpărând de pe FashionDays folosind acest link.
De asemenea, mai recomand și eMag.ro.
Ai avut un zbor anulat sau întârziat? SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO! AirHelp get compensation

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus