Urmărește-ne

Swiss a vopsit din nou un Airbus A220 în livery special

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Swiss a vopsit din nou un Airbus A220 în livery special

Știri

Swiss a vopsit din nou un Airbus A220 în livery special

Operatorul elvețian a prezentat vineri la Geneva un Airbus A220-300 (HB-JCA) vopsit într-un livery special numit „Fête des Vignerons”.

Cu ajutorul acestui livery, Swiss va promova în Europa festivalul cu același nume care are loc în Vevey, vestul Elveției, în perioada 18 iulie – 11 august.

Designul folosit a fost creat de artistul elvețian Mathias Forbach (cunoscut și ca Fichtre), același care a creat livery-ul prezentat în 2017, și include mai multe elemente grafice specifice festivalului.

Acest livery va fi păstrat pe Airbusul A220-300 înmatriculat HB-JCA pentru următoarele nouă luni. Acest avion va transporta în toată această perioadă aproximativ 150 de mii de pasageri către peste 40 de destinații din rețeaua Swiss.

În 2017 și 2018, același avion A220-300 al companiei Swiss a purtat un livery similar (foto jos). „Swiss Romandy”, livery-ul special care a fost aplicat pe HB-JCA în acea perioadă, a fost dedicat regiunii francofone din Elveția.

HB-JCA este primul Airbus A220-300 intrat în flota Swiss. Operatorul elvețian a fost clientul de lansare pentru acest model iar acum deține 20 de avioane A220-300 și alte 8 A220-100.

În vara anului 2019 Swiss va zbura la București cu Airbus A220, detalii în acest articol.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus