Air France redenumește subsidiara HOP! în Air France HOP

Zvonurile despre această posibilă schimbare au început să apară încă de ieri, însă în această dimineață compania franceză a anunțat oficial un rebranding al companiei HOP!. Aceasta este o subsidiară care opera rute interne în Franța și regionale.

Aceasta este a doua schimbare majoră pe care Air France o anunță anul acesta. În urmă cu câteva săptămâni compania a anunțat reintegrarea companiei JOON în operațiunile Air France.

Advertisements

Potrivit companiei, acesta este pasul următor în procesul de simplificare a portofoliului de companii deținut de grupul Air France-KLM iar rolul său este de a oferi o mai mare claritate clienților și o mai mare coerență cu oferta comercială globală a grupului.

Grupul Air France-KLM se bazează pe două branduri puternice, Air France și KLM care au ambele variante regionale (Air France HOP și KLM Cityhopper), și oferă clienților săi servicii low-cost prin Transavia, companie prezentă în Franța și Olanda.

Acesta este urmatorul pas catre consolidarea puterii brandurilor noastre si cresterea claritatii si consistenței generale a ofertei Grupului Air France-KLM“, a declarat Benjamin Smith, CEO al grupului.

Rețeaua internă, inclusiv piața regională operată în prezent de HOP! este fundamentală pentru modelul de afaceri Air France. În fața concurenței pe această piață regională, trebuie să facem oferta mai clară și să o conectăm mai strâns la valorile și punctele forte ale brandului Air France.

Aș dori să laud angajamentul și profesionalismul întregului personal de la HOP!. Sunt încrezător că împreună vom reuși să transformăm Air France HOP în marca de referință pentru clienții noștri atunci când călătoresc în rețeaua noastră regională“.

Advertisements
Total
2
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
2
Share