Știri
Îmi place

Swiss va recepționa primele avioane Bombardier CS300 în luna Octombrie a acestui an

15 ianuarie 2017
6663 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 2 minute
Swiss va recepționa primele avioane Bombardier CS300 în luna Octombrie a acestui an

Swiss International Airlines va recepționa primele aeronave de tipul CS300 produse de canadienii de la Bombardier la începutul lunii Octombrie, conform ch-aviation.

Începând cu 9 Octombrie, operatorul elevețian va aloca primul CS300 bazei de la Zurich, iar de acolo vor opera primele zboruri cu acest avion către Napoli, Dusseldorf, Paris , Veneția, Cracovia , Bruxelles, Bari, Palermo, Praga, Hanover, Budapesta, Brindisi, Sofia și Nisa , până în 25 Octombrie.

Trei săptămâni mai târziu, din 29 Octombrie bazei de la Geneva îi vor fi alocate 3 aeronave CS300 care vor efectua cele cinci zboruri zilnice către Londra și zborul zilnic către Moscova.

Swiss a comandat 15 aeronave Bombardier CS300, alături de alte 15 din seria CS100. Până în acest moment, operatorul a recepționat primele 5 aeronave CS100, model pentru care a fost clientul de lansare, în timp ce pentru Bombardier CS300 estonienii de la airBaltic au făcut debutul comercial al acestui tip de avion.

Citește și  Operatorul japonez ANA a descoperit probleme la motoarele Rolls-Royce cu care sunt echipate aeronavele Boeing 787 Dreamliner

Noul Bombardier CS300 va avea 145 de locuri, layout 2 – 3, și va înlocui aeronavele Avro RJ100 pe care compania aeriană le deține.

Swiss, companie membră a Star Alliance, operează zboruri zilnice către București de la Zurich, zboruri care au fost operate chiar și cu Bombardier CS100.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

592 postări
38 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inline
Pentru a fi la curent cu toate noutățile, dă LIKE paginii noastre de Facebook și vei vedea rapid fiecare știre pe care o vom publica.
Inline
Pentru a fi la curent cu toate noutățile, dă LIKE paginii noastre de Facebook și vei vedea rapid fiecare știre pe care o vom publica.