Swiss va recepționa primele avioane Bombardier CS300 în luna Octombrie a acestui an

Swiss International Airlines va recepționa primele aeronave de tipul CS300 produse de canadienii de la Bombardier la începutul lunii Octombrie, conform ch-aviation.

Începând cu 9 Octombrie, operatorul elevețian va aloca primul CS300 bazei de la Zurich, iar de acolo vor opera primele zboruri cu acest avion către Napoli, Dusseldorf, Paris, Veneția, Cracovia, Bruxelles, Bari, Palermo, Praga, Hanover, Budapesta, Brindisi, Sofia și Nisa, până în 25 Octombrie.

Advertisements

Trei săptămâni mai târziu, din 29 Octombrie bazei de la Geneva îi vor fi alocate 3 aeronave CS300 care vor efectua cele cinci zboruri zilnice către Londra și zborul zilnic către Moscova.

Swiss a comandat 15 aeronave Bombardier CS300, alături de alte 15 din seria CS100. Până în acest moment, operatorul a recepționat primele 5 aeronave CS100, model pentru care a fost clientul de lansare, în timp ce pentru Bombardier CS300 estonienii de la airBaltic au făcut debutul comercial al acestui tip de avion.

Noul Bombardier CS300 va avea 145 de locuri, layout 2 – 3, și va înlocui aeronavele Avro RJ100 pe care compania aeriană le deține.

Swiss, companie membră a Star Alliance, operează zboruri zilnice către București de la Zurich, zboruri care au fost operate chiar și cu Bombardier CS100.

Advertisements
Total
0
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share