Urmărește-ne

LOT mărește numărul zborurilor către Tokyo începând cu 3 Iulie

  1. BoardingPass.ro
  2. Rute aeriene
  3. LOT mărește numărul zborurilor către Tokyo începând cu 3 Iulie

Rute aeriene

LOT mărește numărul zborurilor către Tokyo începând cu 3 Iulie

Cu câteva zile în urmă v-am anunțat că LOT Polish Airlines mărește frecvența zborurilor către Seul, însă se pare că aceștia au cerere ridicată și către capitala Japoniei.

Conform declarațiilor unui oficial LOT, loading factorul pe ruta Varșovia – Tokyo este de peste 80%, ceea ce într-adevăr reprezintă o cerere solidă pentru această rută. Drept urmare, operatorul polonez va mai adăuga celor trei zboruri săptămânale încă unul, începând cu data de 3 Iulie 2017.

În acest moment, avioanele LOT decolează de la Varșovia către Tokyo în fiecare zi de miercuri, vineri și duminică, returul de la Tokyo având loc în zilele de luni, joi și sâmbătă.

Cel de-al patrulea zbor săptămânal către Japonia va decola de la Varșovia în fiecare luni și se va întoarce în capitala Poloniei a doua zi, marți.

Durata de călătorie de la Varșovia către aeroportul Narita din Tokyo este de 10 ore și 35 de minute, iar returul este mai lung cu 30 de minute.

Programul de zbor:
LO 079: Varșovia (WAW) 15:10 – 08:45 (+1) Tokyo (NRT) // miercuri, vineri și duminică (din 3 Iulie și lunea)
LO 080: Tokyo (NRT) 10:20 – 14:25 Varșovia (WAW) // luni, joi și sâmbătă (din 4 Iulie și marțea)

Citește și  Blue Air a introdus noi familii tarifare pentru biletele de avion

Datorită înțelegerii de codesharing cu operatorul japonez All Nippon Airways (ANA), clienții LOT pot achiziționa bilete și pentru zboruri operate de ANA din Tokyo către alte 3 orașe japoneze: Sapporo, Sendai și Fukuoka.

Zborurile lung-curier ale LOT sunt operate cu aeronave Boeing 787-8 Dreamliner, model pentru care operatorul polonez a fost clientul de lansare în Europa. În acest moment, LOT dețin 6 aeronave Dreamliner, urmând ca în al doilea trimestru al acestui an să mai recepționeze și ultimele două comandate.

În Aprilie, compania aeriană poloneză va lansa zborul cu plecare din Varșovia către Los Angeles, urmând ca din 28 Aprilie să zboare și pe aeroportul Newark de lângă New York. În luna Iulie a acestui an, LOT redeschide ruta directă Cracovia – Chicago, cu un zbor pe săptămână, iar la final de an, operatorul va avea în portofoliu cel puțin 8 zboruri lung-curier către America de Nord și Asia.

Pe lângă cele 4 zboruri săptămânale către Tokyo, compania aeriană mai operează 3 zboruri/săptămână către Beijing și alte 5 către Seul.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus