Urmărește-ne

TAL Aviation este Agentul General de Vânzări al TAROM în SUA

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. TAL Aviation este Agentul General de Vânzări al TAROM în SUA
Foto: Richard Mircea George / via forum.fly-ra.com

Știri

TAL Aviation este Agentul General de Vânzări al TAROM în SUA

În urmă cu câteva luni TAROM a publicat pe siteul propriu un anunț prin care era în căutarea unui Agent General de Vânzări (GSA) care să reprezinte compania pe piața americană.

La vremea respectivă TAROM a confirmat pentru BoardingPass că nu are planuri concrete de a zbura spre SUA însă are nevoie de un GSA pentru a-și putea promova rețeaua pe această piață și de a extinde rețeaua de parteneri care pot emite bilete pe zborurile companiei.

La câteva luni de la acel anunț, TAL Aviation anunță că aceștia au fost aleși ca reprezentați ai TAROM pe piața din SUA: „În calitate de nou reprezentant al TAROM, echipa TAL Aviation din SUA se va concentra pe promovarea companiei aeriene prin vânzări, marketing, ticketing și alte activități utilizând rețeaua sa extinsă din SUA.

TAROM continuă pe drumul său de dezvoltare și expansiune, având un an de succes cu o creștere economică durabilă și susținută în 2018. La sfârșitul anului a avut loc deschiderea noului său lounge la Aeroportul Henri Coandă din București plus lansarea aplicației pentru dispozitive mobile.

Citește și  Un avion care zbura pentru Wizz Air a avut probleme în timpul aterizării la Iași

Piața americană este foarte importantă pentru planul de dezvoltare al TAROM și avem un parteneriat cu TAL Aviation pentru beneficiile potențialilor noștri clienți din SUA”, spune directorul executiv al TAROM, Florin Susanu.

Călătoriile dintre SUA și România au înregistrat o tendință ascendentă de-a lungul anilor, iar echipele noastre din întreaga SUA se bucură de o acoperire pe scară largă a pieței. Cu cunoștințele și expertiza noastră locală, împreună cu evoluțiile expansiunii TAROM din întreaga Europă, așteptăm să vedem un număr tot mai mare de călători între cele două continente”, declară Nissim Sagis, director comercial al TAL Aviation.

Anul trecut TAROM a căutat un GSA și pentru piața din India însă compania nu a anunțat dacă a semnat sau nu un contract pentru acea piață.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus