Lufthansa prezintă noul model de scaune odată cu recepția primului A321neo

Grupul Lufthansa a recepționat zilele trecute primul Airbus A321neo. Acesta a fost livrat către compania Lufthansa iar odată cu el grupul german care deține companiile Lufthansa, Austrian Airlines, Swiss, Eurowings și Brussels Airlines a prezentat noul model de scaune care va fi instalat în noile avioane care vor intra în flota acestor companii.

Conform Lufthansa, noile scaune sunt produse de italienii de la Geven și au debutat pe primul Airbus A321neo. Acestea vor fi acum instalate în toate aeronavele dedicate zborurilor scurte care vor fi livrate către Austrian, Lufthansa și Swiss.

Această decizie a fost luată de grup pentru a reduce costurile dar și pentru a facilita transferul de aeronave de la un operator la altul în cel mai scurt timp posibil. Cu toate acestea, elementele de branding ale companiilor aeriene din interiorul și exteriorul avioanelor vor fi actualizate în caz de transfer.

Noul model de scaune vine acum cu port USB și suport pentru deviceuri mobile. Spătarul scaunelor se înclină acum la 20 de grade în clasa economy și 26 de grade în clasa business, o creștere semnificativă de la 12 grade cât oferă scaunele instalate pe restul avioanelor din grup.Total
7
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
7
Share