Urmărește-ne

Traficul aerian de la Otopeni este afectat de furtună

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Traficul aerian de la Otopeni este afectat de furtună

Știri

Traficul aerian de la Otopeni este afectat de furtună

Actualizare, ora 20:30: avionul în care se află Radu Mazăre, un Airbus A318 al companiei TAROM care a venit de la Paris, a aterizat la București. Alte peste 10 avioane își așteaptă rândul la aterizare.


________________
Actualizare, ora 20:10: zborul Lufthansa de pe ruta Munchen – București, operat de airBaltic cu Airbus A220, este redirecționat spre Varna iar zborul Wizzair Catania – București merge la Sofia.


________________
Actualizare, ora 20:05: controlorii de trafic aerian au început să le permită piloților să aterizeze, însă din cauza vremii separația dintre avioane este de +5 minute.

________________
Traficul aerian de pe aeroportul din Otopeni este serios afectat de furtuna care s-a abătut în zona Bucureștiului, dar nu numai.

În acest moment peste 7 aeronave care au ca destinație Otopeni așteaptă de zeci de minute la nord și nord-est de București ca vremea să se îmbunătățească.

Printre acestea se află și Airbusul A318 (YR-ASA) care efectuează zborul TAROM RO384 pe ruta Paris – București, la bordul acestui avion se află fostul primar al Constanței, Radu Mazăre.

Decolările au și ele întârzieri semnificative. Potrivit Romatsa, vântul suflă cu peste 25 de noduri.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus