Traficul aerian de la Otopeni este afectat de furtună

Actualizare, ora 20:30: avionul în care se află Radu Mazăre, un Airbus A318 al companiei TAROM care a venit de la Paris, a aterizat la București. Alte peste 10 avioane își așteaptă rândul la aterizare.


________________
Actualizare, ora 20:10: zborul Lufthansa de pe ruta Munchen – București, operat de airBaltic cu Airbus A220, este redirecționat spre Varna iar zborul Wizzair Catania – București merge la Sofia.

Advertisements


________________
Actualizare, ora 20:05: controlorii de trafic aerian au început să le permită piloților să aterizeze, însă din cauza vremii separația dintre avioane este de +5 minute.

________________
Traficul aerian de pe aeroportul din Otopeni este serios afectat de furtuna care s-a abătut în zona Bucureștiului, dar nu numai.

Citește și  flyDubai va inaugura ruta Dubai - Cluj Napoca în noiembrie 2021

În acest moment peste 7 aeronave care au ca destinație Otopeni așteaptă de zeci de minute la nord și nord-est de București ca vremea să se îmbunătățească.

Printre acestea se află și Airbusul A318 (YR-ASA) care efectuează zborul TAROM RO384 pe ruta Paris – București, la bordul acestui avion se află fostul primar al Constanței, Radu Mazăre.

Decolările au și ele întârzieri semnificative. Potrivit Romatsa, vântul suflă cu peste 25 de noduri.

Advertisements
Total
9
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
9
Share