Urmărește-ne

TAROM /Cursa Bucureşti – Moscova, dus – întors, cu 153 Euro

  1. BoardingPass.ro
  2. Oferte
  3. TAROM /Cursa Bucureşti – Moscova, dus – întors, cu 153 Euro

Oferte

TAROM /Cursa Bucureşti – Moscova, dus – întors, cu 153 Euro

Operatorul TAROM pune la dispoziția călătorilor bilete pe ruta Bucureşti (OTP) – Moscova, Sheremetyevo International (SVO) – București (OTP), pornind de la prețul de 153 EUR, cu toate taxele incluse. De asemenea, se precizează faptul că locurile la acest tarif sunt limitate, oferta fiind valabilă numai la achiziționarea biletelor de pe site-ul oficial, www.tarom.ro.

Cursele se vor desfășura pe trei frecvențe săptămânale în zilele de luni, vineri si duminică:

13:20 Bucureşti -16:50 Moscova
17:40 Moscova – 19:20 Bucureşti

De asemenea, călătorii vor beneficia de transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy; 3 bagaje pentru Clasa Business), plus 10 kg bagaj de mână, check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil.

Considerat de foarte mulţi ca fiind unul dintre cele mai frumoase oraşe din Europa, capitala Rusiei, Moscova, este totodată şi cel mai mare oraş din ţară, reprezentând cel mai important centru politic, economic şi cultural. O mare parte din oraş este reprezentată de Kremlin, un simbol al puterii religioase și a celei politice.

Oraşul cuprinde obiective turistice impresionante: muzee, teatre de renume mondial precum Teatrul Balşoi, universităţi, biserici şi catedrale impresionante.

sursa: tarom.ro

 

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus